На 23.12.2022 в 12:18 часа започна новолунието в зодиакалния знак

...
На 23.12.2022 в 12:18 часа започна новолунието в зодиакалния знак
Коментари Харесай

Азарей: Новолуние в Козирог намигва на жени с власт, три зод...

На 23.12.2022 в 12:18 часа стартира новолунието в зодиакалния знак Козирог
Време е да помислите за имиджа си и по-добро фамилно състояние. Вашите отговорности пред обществото ще са на дневен ред. Земите на България се ръководят от знака Козирог. Ето за какво е значимо да поддържаме въображаемо и на каузи развиването на Родината!

Вашата делова и професионална интензивност е обвързвана с търсене на сигурност за фамилията. Паричните ви и бизнес каузи ще се отнасят за парцели, храна, домашни артикули и услуги.

Следващите 28 дни ще са изпълнени с появи на публични места, персонални обществени изяви или възстановяване на персоналния имидж.

Ще имате взаимоотношения в професионален проект с дами, имащи публичен авторитет и власт. Те могат да повлияят и да ви поддържат в реализация на кариерата.

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Козирог, Телец и Дева. То ще докара до напрежение представителите на зодиите Овен, Рак и Везни.
Както помните от предните публикации, по време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали?
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
- Кариера
- Имидж, визия
- Професията и призванието
- Идеалите ви
- Амбицията ви
- Успеха
- Закалителни процедури и планински туризъм

Желая ви шанс, здраве и положително въодушевление!

Азарей
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР