На 22 юни Венера влиза във въздушния знак Близнаци и

...
На 22 юни Венера влиза във въздушния знак Близнаци и
Коментари Харесай

Венера влиза в Близнаци - желанието ни за флирт и секс се повишава

На 22 юни Венера влиза във въздушния знак Близнаци и ще остане в него до 17 юли. Ако погледнем задоволително от близко всичките си взаимоотношения, започваме да виждаме по какъв начин стиловете на другарство и взаимоотношенията, на които сме привикнали в детството си, се повтарят във връзките ни като възрастни.

Ето за какво може да обърнем внимание на старите поведенчески модели. Близнаците са любопитни, а когато планетата на любовта прави преноси в този знак, нашето любознание ни стимулира на сантиментално и обществено равнище. Чували ли сте, че „ разнообразието е подправката на живота “? Сега това ще бъде нашето мото, защото ще сме по-общителни, отзивчиви, очарователни и заинтересувани.

От друга страна е допустимо да поддържаме отдалеченост на прочувствено равнище. Привличането в този момент може да стартира с думи, защото сме склонни да се свързваме по-лесно на ментално равнище по време на този пренос. Не бива обаче да забравяме, че Близнаците са известни ненапълно и със своето своенравие или незаинтересуваността към дълбочината.

Желанието ни за флирт и секс се покачва. Това, за което би трябвало да внимаваме в новите взаимоотношения е дали нашата настройка съответствува с тази на отсрещната страна. Това значи да заявяваме авансово своите упования и планове, с цел да не останем разочаровани след това.

Транзитът на Венера в Близнаци е друг от този в Телец. Докато Телецът е по-сдържан по повод проявата на мощни усеща, Близнаците дават една лекост. По-дълбок интерес към даден човек може да възникне в процеса на другарство. Лесно сътворяваме нови контакти, тъй като Близнаците са отзивчиви.

Венера в Близнаци ни настройва за лесни връзки, упорства за къси контакти и нови чувства. През този интервал може да създадем значими за нас другарски взаимоотношения, да флиртуваме неангажиращо. Сега създалите се любовни връзки е малко евентуално да бъдат дълготрайни.

Тъй като Венера е планетата и на парите, до момента в който е в знака на Близнаци може да чакаме и дребен приток на пари от разнообразни източници.

Докато преносът ще ни дава доста богатства, той има и негативни аспекти и те ще са във взаимоотношенията ни. Прекалената ни наивност и несериозните познанства могат да доведат до разочарования, а в някои случаи и до материални загуби. В този интервал не е добре да имаме вяра на празни думи и обещания. Важно е и да внимаваме по какъв начин харчим парите си. Не е добра концепция да даваме пари назаем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР