На 22 сигнала за произшествия са реагирали пловдивските огнеборци през

...
На 22 сигнала за произшествия са реагирали пловдивските огнеборци през
Коментари Харесай

За денонощие: 22 пожара и инциденти в Пловдив и областта

На 22 сигнала за катастрофи са реагирали пловдивските огнеборци през миналото денонощие. Погасени са 9 пожара, два от които са с материални вреди. Както съобщихме, през вчерашния ден сутринта малко след 9 часа е избухнал пожар в къща, в с Белащица. Към мястото е ориентиран екип на Втора противопожарна работа. Въпреки бързата интервенция, огнеборците не са съумели да спасят жителите на парцела. Загинали са мъж на 62 година и жена на 82 година

Огън е унищожил и домашно имущество в карловско. Огнеборци от районната работа са гасили пожар в къща в кв. Сушица. При случая няма потърпевши. Още два са пожарите с директни материални вреди, премахнати от пожарникари от Асеновград.

Лек автомобил се е запалил през вчерашния ден следобяд в Асеновград и единствено бързата интервенция на огнеборците е предотвратила по- сериозен случай.

Огнеборци от Трета работа са гасили късно нощес боклуци в землището на село Манолско Конаре. Аварийните екипи в Пловдив са реагирали и на голям брой сигнали за премахване на паднали клони и дървета, както и висящи кабели, някои от които над и на пътното платно, а повода за произшествията е бил мощния ентусиазъм напразно през вчерашния ден по обяд.

Служители от разнообразни екипи на пловдивската дирекция " Пожарна сигурност " са взели участие в 13 аварийно-спасителни и помощни интервенции.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР