На 22 септември София ще бъде разтресена от шестчасов рок

...
На 22 септември София ще бъде разтресена от шестчасов рок
Коментари Харесай

Грандиозно: 100 групи и изпълнители се събират за шестчасов рок концерт на стадион Васил Левски

На 22 септември София ще бъде разтресена от шестчасов рок концерт, в който присъединяване ще вземат над 100 групи и реализатори.

От 17 часа на Национален стадион " Васил Левски " ще се организира благотворителният концерт " Rockin 100 ", който ще поддържа организацията " Мами в потребност " - организация, кояго оказва друга от нормалните практики поддръжка на майки, изпаднали в неравностойно обществено състояние и затруднени да отглеждат децата си.

На концертът ще чуем едни от най-големите класики в рока.

На сцената на стадиона ще излязат оркестъра на БНР, Джо Лин Търнър, Д2, Стенли, група " Епизод ", Силвия и Теди Кацарови, Стари Муцуни, Иван Шопов, група " Хоризонт ", Светльо и " The Legeds " и още доста, доста други, които ще изпълнят именити части на Меtallica, Linkin Park, Toto, AC/DC, Scorpions, Black Sabbath, Nirvana, Bon Jovi, Iron Maiden, Uriah Heep, Manowar, Боб Дилън и други, съобщи " Werock ".

Сцената ще бъде на целия терен на стадиона, а всеки от изпълнителите ще нарисува детско лице на голямо платно, което ще се трансформира в едно от най-големите поп-арт творения у нас. 

Билетите на цена от 52, 50 лева до 120 лева ще откриете на уеб страницата на Rockin.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР