На 22 септември 2018 г. се проведе тринадесетото издание на най-стария

...
На 22 септември 2018 г. се проведе
тринадесетото издание на най-стария
Коментари Харесай

Радослав Рашев ще представя България на Световните финали на Volvo World Golf Challenge

На 22 септември 2018 година се проведе тринадесетото издание на най-стария голф турнир в България – Volvo World Golf Challenge. Първото място в Дивизия А и голямата награда, обезпечена от Мото-Пфое – участие в Световните финали на Volvo World Golf Challenge през 2019 г, завоюва Радослав Рашев със 79 удара грос резултат. На второ и трето място се класираха Фабио Фурнари и Андон Тушев с 80 удара, само че миналогодишният победител в шампионата – Фабио Фурнари, показа по-добър резултат на последните дупки и по този начин стана втори в надпреварата.

„ Volvo World Golf Challenge е скъп още от създаването на голфа в България, аз от много време се пробвам да взема присъединяване в този шампионат и съм доста благополучен, че успях да печеля през днешния ден “, показа по време на церемонията по награждаване победителят Радослав Рашев.

88 състезатели, разделени в три дивизии, взеха присъединяване в тазгодишното издание на престижния турнир, който се организира в „ Пирин голф и кънтри клуб “. В дивизия А (хендикап до 12,4) форматът бе самостоятелен строукплей на 18 дупки, а в B дивизия (хендикап 12,5-24,4) и C дивизия (хендикап 24,5-36) играчите се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд на 18 дупки.

Победителите в дивизии В и С – Бойко Ангелов с 36 точки и Илиян Илиев с 33 точки чист резултат, спечелиха ваучери за уикенд в луксозен комплекс в Банско и тестово пътешестване с Volvo. При дамите извънредно представяне показа Ивана Симеонова със 73 удара.

Тринадесетото издание на шампионата, част от интернационалната конкуренция Volvo World Golf Challenge, се организира в най-успешната досега година за Volvo – бестселърът Volvo ХС60 стана Световен автомобил на 2018 година, а първият компактен SUV на шведската марка – ХС40, спечели влиятелната международна награда Автомобил на Европа за 2018 година

ХС40 беше разгласен и като премия за удар Hole in One в шампионата през днешния ден, само че нито един от играчите не съумя да реализира заветния удар. Всички участници в шампионата и гости на „ Пирин голф и кънтри клуб “ имаха възможност да тестват цялостната SUV гама на Volvo, както и за първи път да се запознаят отблизо с най-новия модел, чиято световна премиера се състоя по-рано тази година – възроденото многофункционално комби Volvo V60.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР