На 22 октомври японците ще дадат своя вот на предсрочни

...
На 22 октомври японците ще дадат своя вот на предсрочни
Коментари Харесай

Предизборната кампания в Япония започна

На 22 октомври японците ще дадат своя избор на предварителни парламентарни избори за 465-местния парламент, оповестява БНР. Очаква се Либералната демократична партия на сегашния министър председател Шиндзо Абе да завоюва болшинството от гласовете.

Днес той даде заричане за основаване на общество, в което всеки има късмет.

" Ще създадем социално-осигурителна система, която да пасне на всички генерации, с цел да създадем Япония, където всеки ще се усеща сигурен ", съобщи Шиндзо Абе.

Очаква се поддръжка да получи и да завоюва места в Народното събрание и Партията на вярата, която беше учредена неотдавна от кмета на Токио Юрико Койке.

" Нека сложим завършек на политиката, доминирана от Абе, с вашите гласове. Можете ли да се доверите на политика, при която облаги получават околните на ръководещите? Нека променим това ", добави кметът на Токио.

Лидерът на опозиционната партия Конституционна демократическа партия на Япония Юйкио Едано попита:

" Принуждаване на хората да одобряват политиката, която отразява възприятието за полезности на тези в ръководещата коалиция народна власт ли е? Това ли е политика? За да върнем достойната политика в нашия живот, се нуждаем от опция ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР