На 22 октомври 2017 (неделя) във и около средновековна крепост

...
На 22 октомври 2017 (неделя) във и около средновековна крепост
Коментари Харесай

Екстремни изживявания с Приключенски многобой Ботевград 2017

На 22 октомври 2017 (неделя) във и към средновековна цитадела " Боженишки Урвич ", намираща се край с. Боженица, Софийска област, ще се организира отворено събитие Приключенски многобой Ботевград 2017, предопределено за всички фенове на високия адреналин и времето, прекарано измежду природата.

Организатор е Община Ботевград, а задачата на самодейността е по атрактивен метод да се заинтригуват поданици и посетители на общината, и по-специално децата, към деен спорт и занимания навън, да се покаже хубостта и културната история на региона, опциите за отдих и туризъм.

Сред рисковите провокации, очакващи искащите да се включат в спортната част, ще са катерене и втурване по скални отвеси под крепостта " Боженишки Урвич ", навлизане в пещера, задания с насочване и логичност, умения за пукотевица с лък. По-лежерно настроените гости, ще могат да се забавляват с музикални изненади и спомагателни игри и развлечения на поляната под крепостта, да се изкачат по алеята до хълма, с цел да се насладят на удивителните панорамни гледки и да посетят скалния параклис, ситуиран на най-високото място в рамките на крепостта.

“Надявам се, като за първо събитие от сходен темперамент на територията на Общината, участниците да останат удовлетворени и да успеем да повдигнем настроението и духа им, макар застудяващото време”, сподели кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов и изрази желанието си мероприятието да се трансформира в годишно за региона.



Водещ на събитието ще е артистът и радиоводещ Теодор Койчинов – Тео. А с изключение на ден, изпълнен с адреналин и приятни страсти, 5-ма късметлии от посетителите ще получат и рисков подарък – ваучер за моторен полет с паратрайк.

Всички запалянковци, които желаят да се включат в спортната част на Приключенски многобой Ботевград 2017 ще могат да се запишат през формата за регистрация, която до дни ще е дейна на Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/Приключенски-Многобой-191236981420613 . Изпитанията от многобоя ще минават благодарение на професионални инструктори и при взети всички ограничения за сигурност и са подобаващи за възрастни и за деца над 12 години. Входът за събитието е свободен, всички занимания и атракции са безвъзмездни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР