На 22 ноември стартира ежегодната национална анкета на българските младежки

...
На 22 ноември стартира ежегодната национална анкета на българските младежки
Коментари Харесай

Анкета „До Ню Йорк и назад“ на българските младежки делегати към ООН 2022-2023

На 22 ноември започва годишната национална анкета на българските юношески делегати към Организация на обединените нации – Виктория Савова и Цветелина Гарелова.

Тяхната цел е да бъдат връзката сред младежите, институциите в България и Организацията на обединените народи, представяйки техните отзиви, хрумвания и потребности. Чрез анкетата се разпознават проблемите на младежите в България, които да залегнат в основата на изявленията на делегатите пред разнообразни интернационалните конгреси и да дефинират целите, по които ще работят в мандата си.

Анкетата е анонимна, а резултатите от нея ще бъдат употребявани само за задачите на програмата „ Български юношески делегати към Организация на обединените нации “.

Ако сте на възраст сред 15 и 29 години и желаете гласът Ви да бъде показан на най-високо интернационално равнище, попълнете ! Отнема единствено 5 минути!

Програмата „ Български юношески делегати към Организация на обединените нации “ се координира от Дружество за Организация на обединените нации в България, с поддръжката на Министерство на външните работи на Република България.

Линк към анкетата: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР