На 22 ноември 2019 г. ЗИЦ Медикъл Караджъ“ ще има

...
На 22 ноември 2019 г. ЗИЦ Медикъл Караджъ“ ще има
Коментари Харесай

Ортопедът от световна величина проф. д-р Халил Беклер ще гостува в България на 22 ноември 2019 за безплатни консултации

На 22 ноември 2019 година ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ ще има удоволствието да посрещне един от най-успешните ортопеди в Турция – проф. доктор Халил Ибрахим Беклер. Гостува в София по покана на нашия шеф – Звезделина Лютфи. Визитата му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината.
По този мотив експертът ще организира изцяло безвъзмездни съвещания на български пациенти, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лекуване в чужбина.
Проф. доктор Беклер е потвърдил се експерт в направлението - хирургия и протезиране на ръка.
Всички пациенти, искащи да посетят безплатните съвещания на проф. доктор Беклер, би трябвало да си запишат авансово час на телефоните на здравния център.
Кой е проф. доктор Халил Ибрахим Беклер?
Работен опит и обучение
През 1985 година приключва бакалавърската си степен по медицина в медицинския факултет на Истанбулския университет. Докторската си степен по ортопедия и травматология получава в Педиатрична болница Şişli Etfal към Министерството на здравеопазването през 1991г.
В интервала 1992г. – 1993 година работи към просветителна и изследователска болница Картал, Министерство на здравеопазването в отделението за незабавна ортопедия и травматология.
От 1993 до 1995г. специализира в Съединени американски щати - Dicle University - Факултет по медицина, катедра по ортопедия и травматология. Следващата година продължава специализацията си в профилираната болница по ортопедия и травматология Special Göksoy.
Периодът 1996г.-2005г. прекарва в профилирана болница по ортопедия и травматология. По същото време управлява екип в американска болница VKV.
В рамките на 1 година от септември 2006 година до септември 2007 година проф. доктор Беклер работи в Колумбийския университет (САЩ) в отделението по Болнична ортопедия и травматология. Преди това 3 месеца работи в микрохирургична лаборатория в Кливланд клиник (САЩ).
Академичните си трофеи получава през 2008 година – доцент-доктор в медицински факултет на университет Йедитепе, а през 2016г. – професор-доктор в медицински факултет на университет Кемербургаз.
Името му се свързва с голям брой изявления и отчети, показани на интернационалните научни срещи. Съавтор е на интернационалните книги и публикации.
От 2009г.-2013г. е шеф на изследователската клиника по ортопедия и травматология Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim.
Проф. доктор Беклер е член на:
• Турската общественост по ортопедия и травматология
• Турският съвет по ортопедия и травматология
• Турска асоциация по ортопедия и травматология
• AO Асоциация на някогашните студенти
• Турската асоциация по хирургия на горните крака
• Турското сдружение за реконструктивна микрохирургия
• AAOS (Американска академия на ортопедичните хирурзи)
• EFORT (Европейска федерация по ортопедия и травматология)
• FESSH (Федерация на Европейското сдружение за хирургия на ръката)
Към днешна дата проф. доктор Беклер работи в болница Медикал Парк, Истанбул.
Неговите медицински области на интерес и процедура са:
- хирургия на ръката
- Артропластика (протезна хирургия)
- Травматология
- Артроскопия (спортна хирургия)
- Реконструктивна хирургия
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Беклер в София на 22 ноември 2019 година би трябвало да се запишат авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0879 977 402 или да заявят стремежи от тях час онлайн на www.medikara.bg.
Имайте поради, че по време на консултациите с проф. доктор Беклер прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациента все още.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР