На 22 март 2019 г. в Международно висше бизнес училище

...
На 22 март 2019 г. в Международно висше бизнес училище
Коментари Харесай

Експерти и представители на бизнеса от няколко поколения обсъждат предприемаческата среда в България


На 22 март 2019 година в Международно висше бизнес учебно заведение ще се съберат представители на бизнес организации, акселераторски стратегии, стартъп и серийни бизнесмени, специалисти и научни откриватели, с цел да обсъдят развиването на бизнес средата у нас. Български и интернационалните учени показват резултати от над 60 проучвания в региона на развиването на човешките запаси, дигитализацията на стопанската система, интелигентната специализация, кръговата стопанска система, образованието.

Представители на Министерство на стопанската система, на Изпълнителна организация за поощряване на МСП, на Изпълнителна организация „ Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “, на Фонд управител на финансови принадлежности в България и на Министерство на образованието и науката ще се включат в полемика от 10,30 часа.

В 16 часа на кръглата маса „ Предприемаческата среда в България “ Милен Иванов, съосновател на CEO клуб и на Founder Institute България, доктор Марина Стефанова – специалист по корпоративна обществена отговорност Йоан Янков от BESCO, Данаил Кънчев, член на УС на БАУХ, Елица Стоилова и Невен Боянов, ИТ бизнесмени, Христо Петров, създател на счетоводна къща „ Голдън вижън “, Габриела Пресолска, обществен бизнесмен ще споделят своя опит и рекомендации за развиването на общността. Екипът на плана за споделено образователно пространство StudyHub Bulgaria ще показа самодейността.

През целия ден във фоайето на университета ще има ревю на стартъп компании, бизнес организации и акселераторски стратегии - CEO клуб и на Founder Institute България, Фондация „ Каузи “, Тинузавър, Мрежа за положителни каузи „ Волонтайм “, Фондация „ Градище “, Umni.co, BESCO.

Шестнадесетата интернационална научна конференция " Иновации и предприемачество в образованието и бизнеса " се провежда от Международното висше бизнес учебно заведение в партньорство с Фондация " Приложни проучвания и връзки ", Enterprise Europe Network – България, Асоциация на започващите компании в България-BESCO, БАУХ, Founder Institute България, CЕO Club, Фондация „ Градище “, Фондация Каузи, Социална мрежа за положителни каузи „ Волонтайм “.

Медийни сътрудници са 3e-news.net, StartUP Navigator, сп. Ютилитис, Computer world, Nauka.bg, сп. Бизнес клуб.

Шестнадесета интернационална научна конференция " Иновации и предприемачество в образованието и бизнеса ", 22 март 2019 година, 9,30 -18,00 часа, Международно висше бизнес учебно заведение, гр. София, ул. Винсент ван Гог, 7. Програмата на събитието можете да намерите тук.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР