На 22 декември правителството е приело постановление за допълнителни разходи

...
На 22 декември правителството е приело постановление за допълнителни разходи
Коментари Харесай

Правителството раздало 50 млн. лв. неприсъствено

На 22 декември държавното управление е приело разпореждане за спомагателни разноски и прехвърляния за 53,4 млн. лева Това е станало неприсъствено, само че за него държавната пресслужба оповестява тъкмо една седмица по-късно.

Основно парите отиват по бюджета на Министерството на защитата и за военната академия и висшето военно учебно заведение.

МО получава 23 млн. лева От тях 20 млн. лева ще бъдат дадени за поддръжка на хардуера на информационните, осведомителните и навигационните системи на летища на Военновъздушните сили, 2 млн. лева за строително-ремонтни действия и 1 млн. лева за реорганизация на административната постройка на работа " Военна информация ".

От известието излиза наяве, че средствата за Военновъздушни сили се обезпечават за сметка на плануваните за ремонта на изтребителите МиГ-29, защото процедура беше спряна заради обжалване от трета страна.

За ремонтни действия в държавните висши военни учебни заведения посредством бюджета на Министерството на защита се трансферират 28 млн. лева От тях за ВА " Г. С. Раковски " се отпускат 7 млн. лева, за НВУ " Васил Левски " – 16 млн. лева, и за ВВМУ " Н. Й. Вапцаров " – 5 млн. лева

Предвидени са и средства за рехабилитация на общинската пътна мрежа на община Елин Пелин на стойност 1 млн. лева Такава сума е утвърдена и за възобновяване и рехабилитация на улици в гр. Златарица и в с. Горско ново село. На община Аксаково се дават 400 000 лева за придобиване на последните три етажа от административната постройка на кметството.

Средствата са отпуснати в седмицата, в която правителството разплати 1,53 милиарда лева. само в границите на едно съвещание. /inews.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР