На 21 юли съвместно с Visages Model Group бляскавото прет-а-порте

...
На 21 юли съвместно с Visages Model Group бляскавото прет-а-порте
Коментари Харесай

В Термален аквапарк „Персенк“ Девин: Модна фиеста събра Дара и красавиците на Визаж! Светският елит се наслади на стилно прет-а-порте

На 21 юли взаимно с Visages Model Group блестящото прет-а-порте впечатли подбрани посетители. Красавиците на най-известната фешън организация у нас показаха разнообразни фешън марки дрехи и аксесоари, с които впечатлиха гостите на елитното събитие. Сред показаните фешън сбирки участваха новаторските български марки KWIAT, VIAN Swimwear, FAITH in FATIN, BEA sportswear, CK FashionStudio.

Както нормално очите прикова президентът на „ Визаж “ – очарователната Евгения Калканджиева. Тя безспорно е една от най-известните българки на стилния подиум и през години се потвърди и като началник на най-успешната фешън организация. През 1995 година печели купата „ Мис България “, а по-късно се класира в челната шестица на състезанието „ Мис Свят “.

С виновната роля на водещ на събитието се беше нагърбила очарователната „ Мис България “ 2012 Габриела Василева, а измежду моделите бе и Габриела Топалова – „ Мис Пловдив “ 2017.

Гостите бяха омаяни от хубавиците от „ Визаж “ и от водната ферия на дребните грации от състезателен клуб по синхронно плуване „ Тибрис. За положителното въодушевление на гостите се погрижи един от огромните гении на българската музикална сцена – Дара. Тя изпя свои шлагери по време на изтънчен коктейл към един от басейните в модерния комплекс. Вечерта продължи с DJ party на Pool bar Persena, където Дара още веднъж беше гвоздеят на програмата.

Термален аквапарк Персенк е първият по рода си в страната и отваря порти за гости за втора поредна година.

На територия от 12 декара са ситуирани шест минерални басейна – олимпийски, развлекателен, акватоничен, детски, бебешки и ВИП зона и разнородни водни атракциони.

За всички посетители разполагаем е стилният ресторант-градина „ Модър” с изискана кухня и опция за независимо подготвяне на барбекю в самостоятелни беседки на скари със специфична технология.

За най – дребните гости на комплекса се грижи екип от професионални аниматори във вътрешен и външен детски ъгъл с катерушки, въртележка и доста други занимания, а в късните часове на деня дребните палавници могат да се забавляват и с блъскащи се лодки, водни топки и акумулаторни колички.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР