На 21 юли (петък) Община Севлиево ще постави началото на

...
На 21 юли (петък) Община Севлиево ще постави началото на
Коментари Харесай

Севлиево става новата рок столица

На 21 юли (петък) Община Севлиево ще сложи началото на нова рок традиция в България. Тогава ще бъде открит първият тридневен Рок фестивал " Хоталич ", който ще се трансформира в годишен за наслада на правилните почитатели. Фестивалът ще събере на едно място най-хубавите български рок банди и млади групи, които занапред ще печелят публиката.

Тази година стартът ще бъде даден в 19:00 часа от Васко Кръпката и " Подуене блус бенд ", подгрявани от Little big band и Chеrry jam. На 22 юли, още веднъж от 19:00 ч., на сцената ще се качат легендите от Б.Т.Р., които ще зарадват меломаните с най-големите си шлагери и ще показват доста от новите си части. Същия ден ще чуем и D2, а преди тях публиката ще подгрее група Ренегат. Финалната вечер, която ще започва на 23 юли от 19:00 ч., ще остави почитателите без мирис със севлиевската музикална буря No limit.

По време на събитието гостите ще могат да се възползват от обезпечената къмпинг зона наоколо до крепостта. Във времето до началото на програмата те ще имат опцията да се потопят в невероятната атмосфера на Хоталич, който е един от най-добре консервираните и експонирани археологически обекти в България. Ще могат да се разходят измежду отчасти реставрираните североизточна крепостна кула, врати и църкви, а трите средновековни къщи, които са напълно възобновени, ще покажат бита и културата на българите през средновековието.

Организаторите на Рок фестивала напомнят, че в региона на самия Средновековен град няма да има опция за паркиране. Движението ще бъде контролирано от органите на реда и паркирането ще се прави на обособените за задачата места по пътя до мястото на събитието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР