На 21 януари A1 ще даде началото на своя четвърти

...
На 21 януари A1 ще даде началото на своя четвърти
Коментари Харесай

A1 стартира четвърти собствен спортен канал

На 21 януари A1 ще даде началото на своя четвърти личен състезателен канал. MAX Sport 4 ще излъчва най-интересните мачове от испанската Ла Лига.

Специално за почитателите на испанския футбол А1 ще обогати предаванията на Ла Лига със студиа с експертни разбори и мнения преди и след най-интересните дуели. Сред новото наличие в канала най-сериозно усещане вършат мачовете от двете най-престижни съревнования в Южна Америка – Копа Либертадорес и Копа Судамерикана. Стартът на борбите в двата шампионата е надлежно в края на януари за Копа Либертадорес и при започване на февруари за Копа Судамерикана. Освен тях, по MAX Sport 4 почитателите ще могат да проследят и развръзките в шампионатите за Купата на Франция и Турция.

MAX Sport 4 ще е част от телевизионния пакет MAX Sport Plus, който досега включва MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и EDGEsport. До края на януари новият канал ще бъде включен в пакета гратис, а от 1 февруари цената на MAX Sport Plus ще стане 4,99 лв. на месец с 2-годишен абонамент. Той може да се съобщи в магазините на А1, на *88 и 088 123, през приложението Моят А1 и на a1.bg.

MAX Sport 4 е следващата крачка от разрастването на каналите MAX Sport. От този сезон те излъчват футболните дуели от УЕФА Шампионска лига, италианската Серия А и испанската Ла Лига. Спортните канали на А1 излъчват над 10 000 часа наличие онлайн годишно. В програмата им попадат едни от най-гледаните спортни събития в света: тенис шампионатите от сериите ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, волейболната Лига на нациите, най-големият шампионат за смесени бойни изкуства в света UFC, баскетболните Евролига и Еврокупа, лекоатлетическата Диaмантена лига, Световният шампионат по мотоциклетизъм, стартовете от NASCAR, най-интересните срещи от NHL и още доста други спортове, съпроводени от експертни разбори и мнения.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР