На 21-ви септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта

...
На 21-ви септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта
Коментари Харесай

Костадинов: На 21-ви септември България протестира пред Народното събрание

„ На 21-ви септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България! Излизам за правото ми на референдум за опазване на българския лев! Излизам против измененията в конституцията, целящи разпарчетосването на България! Излизам против новата американска база в Ямбол, целяща цялостното колонизиране на моята Родина! ", написа Костадин Костадинов – ръководител на „ Възраждане “ и на парламентарната група на политическата организация в 49-то Народно заседание.

" Излизам от 12 ч. пред постройката на Партийния дом (временно Народно събрание) в София, и няма да изляза самичък! С мен ще бъдат всички мои съидейници от парламентарната група на “Възраждане ” и хиляди възрожденци от столицата и страната.  Ако и ти искаш същото като мен, ела и бъди с мен и до мен! Аз имам вяра в законите и конституцията, само че повече няма да понасям тяхното тъпчене от ръководещите национални предатели. Когато правото се трансформира в беззаконие, съпротивата е дълг на всеки един заслужен жител!  Оставка на марионетното държавно управление, съд и затвор за предателите! Време ни е за Възраждане! “, декларира водачът на „ Възраждане “.

От партията приканват всички български жители да излязат на митинг против ръководещия режим на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ, които не вземат решение, а извършват нарежданията на Посолството или Посолствата, с което с всеки минал ден унищожават националния ни суверенитет и страната ни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР