На 21-ви март седмица преди началото на първенството по Ръгби

...
На 21-ви март седмица преди началото на първенството по Ръгби
Коментари Харесай

Отлично начало на сезона за мъжете на “Балкански котки”

На 21-ви март седмица преди началото на шампионата по Ръгби 15 за мъже премерихме сили с нашите другари „ Янтра “ в Габрово. Метеорологичните условия не разрешиха и двата тима, да развият цялостния си капацитет. Нещата, които вършим на подготовка не ни се получаваха, а домакините ни оказаха сериозен отпор. Деян Първанов осъществя първото есе, за нашия тим в началните минути на дуела. В края на полувремето Александър Одаджийски удвои преднината ни. Капитанът Петър Николов осъществя и двата спомагателни удара, въпреки и от неуместна позиция (0:14).

В началото на второто полувреме отбелязахме още едно есе посредством Георги Гаврилов, който затисна топката в точковото поле на домакините след шут по земя на Петър Николов. Капитанът ни още веднъж, бе непогрешим при добавката (0:21). След добра групова игра габровци осъществиха есе посредством Илия Димитров, за крайния резултат 5:21.

„ Получи се доста добър дуели. Домакините се показаха на равнище, пресираха ни през целия мач, а ние имаме потребност тъкмо от такива дуели преди сезона, в които да излезем от зоната си на комфорт и да се наложи да дадем повече от това, за което сме се подготвили. Така че това беше най-хубавото, което можеше да имаме като за първи мач през годината. През последния сезон мачовете ни с „ Валяците “ и „ Локомотив “ (София) бяха доста оспорвани. Днес и дуелът с „ Янтра “ беше подобен, тъй че не може самоуверено да се каже, кой е най-сериозният ни конкурент у нас сега. Мисля, че „ Янтра “ има място в шампионата и може да се бори за първата позиция “ разяснява след срещата играещият ни треньор Цветостин Цветков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР