На 21 септември ВМРО ще представи своята кандидатура за кмет

...
На 21 септември ВМРО ще представи своята кандидатура за кмет
Коментари Харесай

ВМРО ще представи кандидатурата си за кмет на София на 21 септември

На 21 септември Вътрешна македонска революционна организация ще показа своята кандидатура за кмет на София. Това заяви в Шумен евродепутатът Ангел Джамбазки, който е и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите на Ангел Джамбазки, претендентът за кмет на София, който ще издигне организацията, съществено ще обърка проектите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия в конкуренцията за локалния избор.

"Категорично ще имаме претендент за кмет, областен кмет и общински съветници ". Ангел Джамбазки добави, че кметските кандидатури на Вътрешна македонска революционна организация в Русе и Пловдив са извънредно мощни. "Очаквам да имаме кметове там. Славчо Атанасов той беше кмет от Вътрешна македонска революционна организация, след това при един от нашите разграничителни конгреси мина в друга политическа организация, само че в този момент като виждам носталгията го гони и него. Издигаме го дружно с нашите съратници и той ще стане кмет. Вече два мандата ни е кмет, а сега е човек, който е най-одобряван от пловдивчани, т.е. приключил си е работата ".

В Русе Вътрешна македонска революционна организация издигна кандидатурата на сегашния регионален шеф Галин Григоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР