На 21 май, вторник, от 13 часа ще се проведе

...
На 21 май, вторник, от 13 часа ще се проведе
Коментари Харесай

#49 разпъва на 21 май Кирил и Найо за катастрофата

На 21 май, вторник, от 13 часа ще се организира изключително парламентарно съвещание, реши Председателският съвет, който беше призован малко по-рано в Народно събрание.

Предложението е да бъде изслушан министър-председателят Димитър Главчев по тематиката за нарастването на пенсиите от 1 юли.

Източници на Plovdiv-online в ту работещия, ту по избори #49 парламент обаче не изключиха тематиката на дебата да се продължи с съдбовната злополука през вчерашния ден към 17,30 часа, при която кола на НСО с пътуващи вътре Кирил Петков и Найо Ницин, пиар на Политическа партия, убиха мъж на 60 години на кръстовище във варненския квартал Аксаково, а брачната половинка му е тежко ранена и в сериозно положение.

Досега е известно, че на въпросното кръстовище ограничаването на скоростта е до 60 км, жертвата е професионален лидер и на 60 години надали е камикадзе.

От НСО са декларирали, че жертвата не е спазила преимущество и по този начин се е стигнало до съдбовния удар.

Предстоят разпити на очевидци на произшествието, самият Кирил Петков към този момент е разпитан, както и чиновниците на НСО.

Съпругата на жертвата е в изкуствена кома във Варненската болница, направени са й две интервенции все още.

НСО и Кирил Петков дължат отговори на:
Какво прави партийният пиар на Политическа партия Найо Тицин в кола на НСО? Защо някогашният министър председател, който е освободен повече от година от поста, продължава да употребява държавна защита и автомобил на специфичен режим? Какво са правили Петков и Тицин във Варна, взели участие ли са в партийно предизборно мероприятие и би трябвало ли двамата, в това число Тицин, да бъдат возени и охранявани от НСО? Ще продължи ли НСО да вози и охранява кандидат-депутата Кирил Петков по време на цялата предизборна акция?
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР