На 21 май (събота) от 19:00 ч. БНТ 1 ще

...
На 21 май (събота) от 19:00 ч. БНТ 1 ще
Коментари Харесай

Втори годишни награди „Музикално събитие на годината – Вечната музика 2021“

На 21 май (събота) от 19:00 ч. Българска национална телевизия 1 ще излъчи церемонията за връчване на годишните награди „ Музикално събитие на годината – Вечната музика 2021 “.

Всеки месец от миналата година феновете на Българска национална телевизия предложиха състоялите се музикални събития на e-mail и от 1 до 15 гласоподаваха на уеб страницата на Българска национална телевизия за избор на музикално събитие за предходния месец в категориите „ класика “ и „ джаз “.

През март тази година в уеб страницата на Българска национална телевизия протече избора за годишни награди „ Музикално събитие на годината Вечната музика 2021 “. Зрителите поддържаха своите любимци от месечните ранглисти в категориите „ класика “ и „ джаз “ и носителите в двете категории на наградата „ Музикално събитие на годината – Вечната музика 2021 “ ще бъдат оповестени в ефир.

В навечерието на светлия празник 24 май, церемонията ще бъде отдадена на надарените млади реализатори - възпитаници и студенти и техните всеотдайни преподаватели. Водещи на церемонията ще са Аделина Радева и Марио Николов. На сцената на Първо студио на Българска национална телевизия ще се изявят " Булгара”, Атанас Кръстев - виолончело, младата цигуларка Елизабет Гекова, пианиста Томислав Вичев и джаз вярата Валерия Василенко.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР