На 21 март Любослав Пенев направи една година начело на

...
На 21 март Любослав Пенев направи една година начело на
Коментари Харесай

От Хебър с прочувствен текст в чест Ел Голеадор

На 21 март Любослав Пенев направи една година отпред на Хебър. По този мотив формалният уебсайт на клуба разгласява специфичен материал за експерта. Ето какво написаха пазарджиклии:

" На 21 март 2023 година с настъпването на пролетта пристигна и възраждането на Хебър с идването на Любослав Пенев в Пазарджик.

За мнозина идването на треньор от подобен сан в клуб като Хебър (Пазарджик) бе огромна изненада. Промяната, която той донесе в отбора, завоюва място в сърцето на последователите на " зелените ". Противно на дузина спекулации за напускането му, той остана даже в най-трудните времена за клуба. Успя да стимулира играчите си и с даже по-малка група от 20 футболисти Пенев сътвори обединен екип и тим, който играе добър футбол и има вяра в успеха. Той в никакъв случай не си разреши да уточни някой персонално и да го упрекна за загуба или тъждество. Не даде ключа от кухнята или съблекалнята на никого и не разреши проблемите да го пречупят или отчаят. Заложи най-вече на български играчи и чеда на школата на Хебър и в никакъв случай не се оплака от контузени, осъдени или напуснали играчи.

Неговата непрекъсната работа даде резултат в тези 365 дни и Хебър ще играе полуфинал за Купата на България за първи път в своята история. Друга историческа страница, която Любо Пенев написа е присъединяване на Хебър в два поредни сезона в елита, а по всичко проличава, че това ще стане и за три сезона един след различен. Хебър се бори до края на всеки мач и не инцидентно побеждава с гол в добавеното време, което приказва и за положителната физическа подготовка на играчите. Неговият щаб построи професионални привички у играчите и безгранична обич от почитателите, които не инцидентно скандират името му на всеки мач. Но дано не бъдем голословни и да се обърнем към статистиката:

Любослав Пенев в Хебър

За състезание

Мачове: 36

Победи: 12

Равенства: 7

Загуби: 17

Голова разлика: 41-47

Точки: 43

Процент извоювани точки: 39,81%

За Купата на България

Мачове: 3

Победи: 3

Равенства: 0

Загуби: 0

Голова разлика: 5-2

Общо в публични мачове

Мачове: 39

Победи: 15

Равенства: 7

Загуби: 17

Голова разлика: 46-49

Дебют отпред на Хебър: 09.04.2023 15:15 25 кръг при семейството на Черно море (Варна) 0:1 ".
 Добри вести за Любослав Пенев и Хебър
Добри вести за Любослав Пенев и Хебър

Трима се завръщат след контузии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР