На 21 и 22 май за пореден път и с

...
На 21 и 22 май за пореден път и с
Коментари Харесай

Шанс за пациенти с гръбначни заболявания: Безплатни консултации с неврохирурга доц. д-р Токташ на 21 и 22 май в София

На 21 и 22 май за следващ път и с огромно наслаждение посрещаме още веднъж един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург - доцент доктор Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „ Медикал Парк Пендик “ ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 21 и 22 май 2021г. в гр. София. Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните  и съвременни технологии в медицината.
Доц. доктор Токташ е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на тумори в мозъка и интервенции на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург, както от български пациенти, по този начин и от пациенти от целия свят.
Всички пациенти със болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния информативен център 0879 977 402 или 0878 500 940, и да си запишат час.
Безплатните съвещания с Доц. Токташ са ориентирани към:
пациенти с към този момент открити болести пациенти, нуждаещи се от второ мнение пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция Кой е доцент доктор Токташ?
Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доцент доктор Зафер Оркун Токташ приключва медицинския факултет в Университет „ Улудаг “ . Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в региона на гръбначно-мозъчните болести и е един от най-авторитетните експерти в южната ни съседка за лекуване на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е взел участие в научно-изследователски действия в Харвардския университет. Към момента Доц. доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно се развива в региона на гръбначната хирургия.
В работата си, Доц. доктор Токташ употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:
дискова херния други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък. Работейки в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе, където разполагат с Center of Excellence за, той развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагностика на тумори, благодарение на най-съвременната здравна апаратура  в международен мащаб.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Токташ на 21 и 22 май 2021г. в София, би трябвало да си запишат час авансово на:
телефоните на  ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 402 или  0878 500 940 да заявят стремежи от тях час онлайн на. На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.
Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР