На 21 декември в платформата на Netflix беше пуснат един

...
На 21 декември в платформата на Netflix беше пуснат един
Коментари Харесай

Апокалиптичен филм превъртя Netflix

На 21 декември в платформата на Netflix беше пуснат един в действителност завладяващ филм - Bird Box .

 Новите филми и сериали на Netflix през декември
Новите филми и сериали на Netflix през декември

Ще падне огромно гледане по празниците

Филмът е апокалиптичен и един ден в Европа се появява мистериозна мощ, която кара хората да се самоубиват. Тя обаче бързо доближава и до Съединени американски щати, където живее Малъри (Сандра Бълок).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Bird Box (@birdboxmovie) на Дек 28, 2018 в 9:53 PST

Тя губи най-близките си, тъй като се самоубиват, виждайки тази мистериозна мощ. За да оцелеят, хората би трябвало да стоят по домовете си и никога да не поглеждат на открито. Ако им се наложи да излязат за храна, то те би трябвало да бъдат с превръзки на очите, с цел да не изгубят живота си.

 Сандра Бълок, Киану Рийвс и
Кога Сандра Бълок си е падала по Киану Рийвс

Не можем да я виним за това

Във Bird Box, с изключение на Сандра Бълок, виждаме Джон Малкович , Сара Полсън , Треванте Роудс , рапарът Machine Gun Kelly и други.

Филмът е добър и го предлагаме, тъй като ни държи напрегнат съвсем от самото начало. А изказванието ни, че си заслужава гледането, се потвърждава от върха, който сложи в Netflix.

Took off my blindfold this morning to discover that 45,037,125 Netflix accounts have already watched Bird Box — best first 7 days ever for a Netflix film! pic.twitter.com/uorU3cSzHR
— Netflix Film (@NetflixFilm) 28 декември 2018 година

За първите седем дни от стартирането в платформата Bird Box е бил гледан от над 45 милиона акаунта . Това трансформира кино лентата в най-гледаната продукция на Netflix за първите седем дни от стартирането ѝ.

 Новите филми и сериали по Netflix през януари
Новите филми и сериали по Netflix през януари

2019 година стартира обещаващо

Няма по какъв начин да не се досетим, че фактически доста повече от 45 милиона души може да са гледали кино лентата, тъй като от един акаунт Bird Box може да бъде гледан от цялото семейство да вземем за пример.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР