На 21 август ще се проведат за поредна година видео

...
На 21 август ще се проведат за поредна година видео
Коментари Харесай

Най-кичозните дрехи, които звездите някога са обличали

На 21 август ще се проведат за поредна година видео премиите на MTV, които са останали в историята като едно от най-пищните и съвременни събития, отдадени на музиката и клиповете, които се основават.

Карди Б, Бионсе и Джей-Зи водят на тазгодишните номинации MTV Video Music Awards. Певицата Карди Б получи цели 10 номинации, в това число за видео, за ария и за реализатор на годината, до момента в който Картърс (Бионсе и Джей-Зи) получиха 8, в това число видео на годината, най-хубавото съдействие и най-хубав хип-хоп за своя клип за "Apes**t ", които излезе предишния месец, само че провокира същински възторг. Видеото е снимано в Лувъра.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-СКАНДАЛНИТЕ ВИЗИИ НА ЗВЕЗДИТЕ ОТ НАГРАДИТЕ НА MTV

Джей Ло пък ще бъде отличена със специфичната премия за цялостното и творчество.

Във видеото горе вижте още безумни облекла

Безспорно е, че всяко светско събитие е мотив, с цел да звездите покажат най-хубавото от себе си. В случая с музикалните величия, те постоянно се стараят да блеснат с нещо самоуверено и друго на аления килим, както и на сцената.

Модни критици от целия свят пък дебнат деликатно по какъв начин са облечени изпълнителите на най-актуалните шлагери, с цел да "отсъдят " - "Кич " или "Истински жанр ".
 Лил Ким Лил Ким
Най-скандалните рокли от историята на премиите "Оскар " (СНИМКИ)

В галерията горе обръщаме внимание на едни от най-смелите, дръзки, а съгласно други изцяло отблъскващи фешън решения, които известните персони са представяли през години на Музикалните видео награди на MTV.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР