На 21 април клуб Ялта посреща един от най-актуалните диджеи

...
На 21 април клуб Ялта посреща един от най-актуалните диджеи
Коментари Харесай

Един от най-актуалните денс диджеи Patrick Topping идва за парти в Ялта

На 21 април клуб " Ялта " посреща един от най-актуалните диджеи на денс сцената, Patrick Topping.

Артистът на новаторския, самостоятелен лейбъл Hot Creations ще показа продължен сет в Room 1, а вечерта ще открие един от резидентите на клуба - Diass.

За доста малко време Patrick Topping се трансформира в едно от топ имената на международната сцена. Като част от новото покеление продуценти, той е един от пионерите на изгряващите актьори, което е отразено в класиране му на 11-то място в топ 100 DJ`s на Resident Advisor през 2016 и на 15-то място в класацията на списание Mixmag.

Кариерта му на диджей стартира, когато основава личните си клубни вечери Motion, където свири дружно с основополагащи имена като Solomun, Tale Of Us и Sven Vath. От тогава до през днешния ден, 28-годишния британец събира изчерпателно портфолио с разтърстващи релийзи.

До момента, той си е обезпечил 11 първи позиции в класациите на Beatport за части като Be Sharp Say Nowt, Get Beasty, Forget и Voicemail, което е колаборация с Green Velvet.

Многобройните достижения на Topping включват и две награди на DJ Awards, за „ най-хубав дебют “ и „ трак на сезона “ за шлагера му Forget, както и премията на DJ Mag за същото парче. Междувременно, той се впуска и в ремиксиране на актьори като Matador, Booka Shade и Steve Lawle, а ремиксът му на Dem A Pree от Raumastik се трансформира в един от най-успешните части на 2016 година В края на същата година, той издава и първия си DJ mix албум, Paradise On Earth vol. 1, който получава премията на Mixmag за “компилация на месеца “ и доближава номер 1 в хаус класацията на Beatport.

Освен огромния брой релийзи на британеца за Hot Creations, той е и резидент на извънредно сполучливите събития на Jamie Jones – Paradise в DC10 от 2014 година Участията му обаче не завършват до там и широкобхватния музикант може да бъде забелязан на фестивали като Coachella, Awakenings, Ultra и Tomorrowland, а в това време е постоянен посетител на Ибиза с участия в Amnesia, Elrow и неделните празненства на Space.

През 2017 година роденият в Newcastle актьор продължава да покорява върхове. Patrick Topping беше лицето на корицата на списание Mixmag, завоюва цели две награди на DJ Awards, както и премията на DJ Mag “Best of British ”.

За 21 април клуб " Ялта " още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected]

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на " Ялта " на цена от 20 лева

Повече поoробности за програмата на клуба може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР