На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуска

На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуска ...

Ретрограден Юпитер на 20 юни - какво ни очаква?


На 20 юни планетата Юпитер става ретроградна. Тогава Слънцето напуска знака на Близнаци. Юпитер ще се присъедини към Меркурий, Сатурн и Плутон. Юпитер е ретрограден няколко месеца в годината. Чували сме, че когато някоя планета е ретроградна, то тя се движи назад. Всъщност планетата не се движи назад, но е възможно да усетим забавяния в някои наши дела, отлагания.
Юпитер обикновено е благосклонна планета, а когато е ретроградна, освен възможности за растеж ще ни даде шанс да преодолеем лош навик, негативното си поведение, да поемем контрол и да се справим със зависимостите си.
Юпитер ще постави под светлините на прожекторите нашите убеждения, идеи и нещата, които сме мислили, че знаем. Това се случва, за да можем да ги преразгледаме отново и може би да променим своята гледна точка. Юпитер може да бъде нашият обектив, помагайки ни да видим нашата реалност много по-ясно. Тази планета ни напомня, че всичко е възможно, че имаме таланти и че в живота постоянно учим нещо.
От 20 юни до 29 юли, Юпитер ще бъде ретрограден в знака на Риби и ние може да поставим на фокус нашите духовни ценности, да обърнем повече внимание на проекти, творчески идеи. След 29 юли планетата става ретроградна във Водолей и ще се задържи така до 17 октомври. Тогава повече ще мислим върху това как се вписваме в обществото.

Източник: skandal.bg