На 20 юни националният ни отбор по волейбол се прибира

...
На 20 юни националният ни отбор по волейбол се прибира
Коментари Харесай

Любов сред звездите

На 20 юни националният ни тим по волейбол се прибира от Аржентина, а на летището в София ги чака нормалната група спортни кореспонденти. Там е и една хубава актриса, която в действителност е на първата си среща. Защото измежду националите е мъжът, който усеща доста непосредствен от известно време. Без да се тормози, че медиите ще я виждат и ще измислят следващата сензация, Ралица Паскалева отива да посрещне либерото Теодор Салпаров. И от онази първа среща на летището до момента двамата са станали като едно цяло.

Те се срещат инцидентно – срещат ги общи другари. “Боже, това момче какви неповторими сини очи има”, си споделя Ралица, щом го вижда. Отначало нещата сред тях стартират страхливо – първо единствено си пишат известия, след това от ден на ден се обаждат по телефоните и не стопират да си приказват. “Въпреки че се виждаше, че има някаква благосклонност сред нас, същински нещата потеглиха, когато се видяхме сами за първи път. А това беше денят, в който той се прибра с националния тим от Аржентина. Попита ме дали желая да го очаквам на летището. Аз споделих - за какво пък не, и макар опцията да ни виждат всички публицисти и да си напишат някаква измислица, преди нещо съществено да е станало сред нас, аз отидох и

съвсем незабавно

Ралица и Теодор на басейн през лятото

и двамата

Георги доста харесва Кабул - кучето на Ралица и постоянно го извежда на разходка

разбрахме, че ще

Ралица и Теодор със сина му Георги

бъдем заедно”,

споделя в този момент Ралица Паскалева.

Всъщност че е двойка с Теодор Салпаров, стартира да се приказва преди две седмици, когато тя пусна общи фотоси с него в персоналния си профил в инстаграм. Нито тя, нито той желаят да вършат сензация от връзката си, по тази причина изчакват да мине малко време, преди да я разгласят. “Решихме, че няма смисъл повече да крием желанието си - я да лайкнеш фотографията на другия или да напишеш някой благ коментар, или пък да си постнеш някоя фотография от прелестен миг дружно. Та по този начин стана”, сподели актрисата. Всъщност не желае и да афишират, че са близки, през цялото време, тъй като тя е малко суеверна – повече я е боязън от завистливи и злобни хора, само че терзанието от това бързо минава. “Като цяло ми е по-важно, че се намерихме с него, а кой какво мисли не ме вълнува, за това и не чета изключително какво се написа за нас”, изяснява Ралица.

“Всичко сред нас стана доста естествено и готино. Още през цялото време имаше пламък и в нейните, в и моите очи. Сигурен съм, че не сме сбъркали в избора на партньор”, добавя Теодор.

Освен че е либеро в националния ни тим по волейбол, той е играещ състезателен шеф в “Нефтохимик” – Бургас, тъй че графикът му е много претрупан.

Аз и той. Гледайте ни на следващия ден в “Събуди се” по @nova.bg в 10:25

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on Oct 6, 2017 at 9:01am PDT

Цяло лято пътува

поради мачове

и лагери

– със съотборниците си лети до Аржентина, Полша, Русия. Ралица също е много заета – още в средата на юли стартира с сътрудниците си фотосите на четвъртия сезон на “Откраднат живот”. “Успявахме да се забележим - той пътуваше, с цел да е при мен, аз също го правех. Отидох и на лагера им във Варна. Взех си хотел близо до тях, с цел да мога да го виждам оптимално постоянно, само че и да не ги разпръсквам от ангажиментите”, усмихва се Ралица.

Двамата са дружно на най-личните си празници – първо тя е до него за рождения му ден на 16 август, когато той е с националния ни тим на лагер в морската ни столица. А по-късно, на 20 септември, той разгласява видео в профила си в инстаграм, в което пее Happy Birthday за Ралица. “Рождения ми ден дори го посрещнах на 19 септември след 12 ч във Варна, а на сутринта на 20-и пътуваме с Теодор до Русе и бяхме с родителите ми там. Това беше един от най-прекрасните ми рождени дни. Странно е точно аз да кажа това, тъй като като цяло не обичам този вид празници, само че

появяването на Теодор

ме направи толкоз

щастлива”,

споделя тя.

Ралица следи всичките мачове на обичания си мъж и му стиска палци, въпреки и от разстояние. Откакто са дружно, не пропуща да гледа волейболните му срещи онлайн или по малкия екран, без значение къде се намира и какво прави. Дори се случва да е на снимачната площадка и сред повторенията да поставя слушалките и да гледа през телефона по какъв начин се оправят Теодор и тимът.

Макар да не могат да са постоянно дружно, всеки ден се чуват по няколко пъти по телефона. Така един път, до момента в който Теодор си приказва по фейстайм (приложение за видеовръзка), синът му – 10-годишният Георги, я вижда и незабавно я разпознава. “Той я гледа в сериала, знае я и от кино лентата “11 А”, в който тя взе участие. Така се срещнаха първо – виртуално, а след това и на живо”, споделя Теодор.

Момчето е от брака на Салпаров с някогашната му брачна половинка Бойка Делиева, с която волейболистът е в прелестни връзки. Синът му бързо се сприятелява с Ралица и демонстрира мощен интерес към това, с което тя се занимава. “Имат доста неща, върху които да говорят”, изяснява Салпаров. А Ралица добавя: “За мен той е едно цяло с татко си. Няма по какъв начин да обичам Теодор повече от дребния. За мен те са едно и постоянно ще бъдат. В този ред на мисли съм доста щастлива, че и Жори ме приема добре и доста се харесваме, разхождаме дружно кучето ми, идват да ме гледат по какъв начин фотографирам на терен, обядваме, готвим си. А с изключение на всичко друго той има и огромни актьорски заложби, дръзвам да настоявам... кой знае - може и сътрудници да станем някой ден!”

Заедно с татко си момчето няколко пъти

отива на снимачната

площадка на

“Откраднат живот”

и следи с любознание всичко, което се случва там. Нищо чудно скоро феновете да го видят и в сериала, тъй като от екипа приказват със Салпаров и детето да ги включат в сюжета. “Имаше концепция и двамата да играем, нямаме нищо срещу, само че всичко зависи от програмата ни. Георги тренира волейбол, тъй като самичък пожела. Той ще избере с какво ще се занимава”, споделя Теодор.

Той самият реши да предприеме нова крачка в професионалното си развиване през май тази година. След 3 година в най-силния волейболен тим – “Зенит” – Казан, с който завоюва 3 шампионски трофеи подред, Салпаров се прибра в страната ни и стана играещ състезателен шеф в “Лукойл Нефтохимик”. “Искаше ми се да се прибера и около детето, близки, родственици. Това решение се оказа положително – и в персонален, и в професионален проект. Не е елементарно да си играещ състезателен шеф. Не би трябвало да се вършат сантименти с тимове и при прехвърляния. Трябва да има поредност в решенията, да си корав. Надявам се в края на сезона всичко да е окей и за тима, и за ръководството”, изяснява волейболистът.

Ралица също стартира нещо друго – на 3 октомври беше премиерата на постановката “Тирамису” в спектакъл “София”, в която тя играе от този сезон. “Актрисата Мила Банчева е по майчинство и аз влязох на нейно място в представлението. Никога не съм имала мощно предпочитание за спектакъл, както за кино, само че ми е прелестно и е огромно многообразие за мен”, изяснява Ралица. А измежду публиката на премиерата са и обичани хора – Теодор Салпаров и синът му Георги, тъй че вълнението за нея е още по-голямо.

Ралица Паскалева

приключва НАТФИЗ

в класа на Стефан

Данаилов,

само че още като студентка стартира да играе в разнообразни филми. Участвала е в доста непознати продукции, които се вършат у нас, както и във филми в чужбина, снимала е даже в Москва. Но в никакъв случай не е мислила да напуща страната ни и да гради кариера на открито. “Мисля, че досега, в който тук мога да се развъртвам и да работя това, което обичам - едва ли ще се преместя за непрекъснато. Иначе да пътувам и да работя на открито от време на време не ми пречи”, усмихва се тя.

Мечтите на половинката й Теодор са свързани и с националния отбор по волейбол, а и с клубния му тим. “Иска ми се с националите да играем на финала на огромно състезание. Дай боже да е още идната година, когато ще сме домакини на международното. Трудно ще е, само че не и непостижимо. Надявам се с “Нефтохимик” да се представим добре в Европа. А в персонален проект – да сме по този начин щастливи с Ралица, да надграждаме връзката си и в случай че е рекъл Господ, някой ден да си имаме дечица, да се обичаме и уважаваме”, споделя Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР