На 20 януари, само в кината мечтите се превръщат в

...
На 20 януари, само в кината мечтите се превръщат в
Коментари Харесай

Марго Роби ни връща директно в 20-те години на XX в. и епохата на изгубеното поколение

На 20 януари, единствено в кината фантазиите се трансформират в блестяща действителност, единствено с цел да угаснат по-бързо и от падаща звезда, само че след това още веднъж да възкръснат от пепелищата в грандиозния епос " Вавилон ". Филмът ни води в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в., в един от най-скандалните и турбулентни интервали в историята на Холивуд – прехода от нямото към звуковото кино, с цел да ни опише една незабравима история, „ по-голяма от самия живот “.

" Вавилон " слага в светлините на прожекторите артиста на върха на славата Джак Конард (Брад Пит), готовата на всичко, с цел да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е освен това от живота Мани Торес (Диего Калва). Съдбите на тримата се преплитат, с цел да разкрият по-зрелищен и мъчително прям метод човешката природа – от най-бляскавата до най-анималистичната ѝ същина.

Виж още: Изборът на критиците: Филмите на 2022, които наложително би трябвало да гледаш

 Forum Film

Новият филмов откъс на " Вавилон " разкрива спомагателни детайлности за колоритните герои и ни потапя още по-дълбоко в неповторимата атмосфера на основания с извънреден креативен обсег филм, изграждащ паметен портрет на бурния, вълшебен и абсурден интервал на „ Фабриката за фантазии “, останал в историята като епоха на безгранично разсипничество, несдържан крах и безнравственост.

Виж още: Лука Гуаданино разгласи новия си кино план: Посяга на Уилям Бъроуз благодарение на Даниел Крейг

 Forum Film

 

Дело на виртуозния режисьор и сценарист Деймиън Шазел (най-младият притежател на премията Оскар за режисура), " Вавилон " е грандиозно достижение, резултат от 15 години подготовка и проучване на ранните дни на едно изкуство и промишленост, които преоткриват себе си в свят на трагична смяна в обществото и културата. Заснет напълно на 35 мм. лента и отдаващ респект на остарелия Холивуд и на редица кино класики, " Вавилон " дава обещание шеметно и по едно и също време с това надълбоко и прочувствено преживяване в кината този януари. Готови ли сте за искра, безнравственост и кино?

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР