На 20 януари 2020 г. ще се проведе церемонията „Нощта

...
На 20 януари 2020 г. ще се проведе церемонията „Нощта
Коментари Харесай

Най-добрите спортисти и треньори на Bългария за 2019 г. ]е бъдат наградени в „Nощта на шампионите“

На 20 януари 2020 година ще се организира церемонията „ Нощта на първенците “, на която Български състезателен тотализатор и Министерство на младежта и спорта ще връчат годишните награди на най-отличилите се спортисти и треньори на България за 2019 година

Наградите ще се раздадат в 7 категории, а паричните награди, в размер на 215 000 лв., са обезпечени от Български състезателен тотализатор. Отличията за „ Спортист №1 на България за 2019 година “ и „ Треньор №1 на България за 2019 година “ ще бъдат връчени персонално от господин Красен Кралев, министър на младежта и спорта и господин Дамян Дамянов, изпълнителен шеф на БСТ. Водещи на церемонията ще са познатият от предаването на СПОРТ ТОТО – Део и гимнастичката Невяна Владинова.

На церемонията ще бъде даден и специфичният приз, основан от Министерството на младежта и спорта – „ Венец на спечелилия “. Това е най-високото държавно самопризнание в региона на спорта в България. С почетния знак ще бъдат удостоени 11 значими персони с безспорни достижения и принос за развиването на българския спорт.

Официалната гала „ Нощта на първенците “ ще бъде излъчена онлайн по Българска национална телевизия на 20.01.2019 година (понеделник) от 19:00 ч.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР