На 20-ти февруари, рожден ден празнуваше барбадоската музикална изпълнителка, композитор,

...
На 20-ти февруари, рожден ден празнуваше барбадоската музикална изпълнителка, композитор,
Коментари Харесай

Няколко интересни факта за певицата Риана

На 20-ти февруари, рожден ден празнуваше барбадоската музикална изпълнителка, композитор, модел и актриса Риана.

Робин Риана Фенти е с афро-гвианско, барбадоско и ирландско родословие. Сейнт Майкъл, Барбадос е роденото място на певицата.

Тристайно бунгало в Бриджтаун , в такова жилище пораства, до момента в който продава облекла с татко си на улична сергия.Била във военна стратегия, която образова военните в Барбадос. Риана по този начин и не приключва Гимназия. На 16 години се мести в Съединени американски щати, с цел да преследва музикалната си кариера. Джей Зи е индивидът, който открива гения ѝ. " Umbrella " е песента, с която добива международна известност, а Мадона е певицата, повлияла най-вече на творчеството на Риана.

34-годишната певица дефинира Крис Браун като първата си огромна обич, макар че точно поради него тя става жертва на домашно принуждение.

Риана основава козметична марка на име Fenty Beauty, а SAVAGE X FENTY BY RIHANNA е името на линията й долни дрехи. Тя държи 6 върха на Гинес , има 8 издадени албума досега, 9 са премиите ѝ Грами , 12 са наградите на Риана от Музикалните награди на Billboard , 13 са оценките на певицата на Американските музикални награди и 25 е броят на татуировките на изпълнителката, който непрестанно пораства.



Интересен факт е, че Риана застрахова краката си през 2007 г . за 1 милион $.

Тя не обича да яде зеленчуци и пие по един шот постоянно преди да излезе на сцената. Очаква дете от рапъра ASAP Rocky .



Риана е една от най-влиятелните персони на всички времена - с тази купа е отличена от редица издания, измежду които Forbes, Time и други.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР