На 20 ноември 2018 г. ще бъде открита официално ледената

...
На 20 ноември 2018 г. ще бъде открита официално ледената
Коментари Харесай

Откриват ледената пързалка в Русе със светлинно шоу

На 20 ноември 2018 година ще бъде открита публично ледената пързалка в Русе. Тържествената гала ще стартира в 18 часа . В програмата ще бъдат включени осъществявания на спортисти по фигурно пързаляне от клуб „ Ледени искри “ от гр. София. В премиерно за България светлинно шоу на кънки, артистите на състезателен клуб „ Дивинитас “ ще покажат умения.
Ледената атракция е с повърхност 450 кв. м. и е ситуирана на пл. „ Света Троица “ пред Държавна опера – Русе. Съоръжението ще добавя празничната атмосфера на Коледно-Новогодишните празници. Фирма „ Парк – спорт – консулт “ ЕООД, сътрудник на австрийската компания AST Eis und Solartechnik GmbH – най-големият производител на ледени пързалки, доставя зимната облага за Община Русе.
За начинаещите кънкьори са планувани обучителни тренажори под формата на пингвинчета и мечета, които ще бъдат безвъзмездни. Пързалката ще има разполагаем дипломиран медицински екип, който при нужда ще оказва първа помощ, а всеки закупен билет включва застраховка. Функционирането на пързалката ще бъде придружено и от развлекателна стратегия, атракции и доста изненади, които ще допълват празничното въодушевление. Работното време ще бъде от 10 до 22 часа, всеки ден. На разположение на гостите са общо 200 чифта кънки от №25 до №46, подготвени за употреба. Цената на билет за възрастни е 5 лева на час, а за възпитаници 3 лева за час. Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лева Предвиден е и предплатен абонамент за 10 визити за сумата от 40 лева за деца, а за възрастни 56 лева Цената за групови визити до 6 души, включваща входен билет и наем на кънки, е 5 лева на час на клиент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР