На 20 март на 55-ото заседание на Съвета на ООН

...
На 20 март на 55-ото заседание на Съвета на ООН
Коментари Харесай

Китай се противопоставя на политизирането на въпросите за правата на човека

На 20 март на 55-ото съвещание на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида китайският непрекъснат представител в Службата на Организация на обединените нации в Женева Чън Сю съобщи, че би трябвало посредством градивно съдействие да се насърчи отбраната на правата на индивида. „ Противопоставяме се на политизиране на въпросите за правата на индивида. Първоначални правила на този съвет са повсеместност, правдивост, обективност, неполитизация и неселективност и последните трендове за превръщането на тематиката в политически инструмент е изконно срещу тях “, съобщи Чън Сю.

Китайският представител също направи оферти от три точки за работата на съвета: правдивост и опълчване на намесата във вътрешните работи на други страни под претекст правата на човека; отвореност, приемливост и поощряване на правата на индивида посредством общо развитие; както и обективност и оказване на помощ на страните в потребност за повишение техните качества за гарантиране на правата на индивида. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18647Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед16491Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед4088225 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед38361Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед119383Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165335Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129279Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед119383Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед117748Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96820Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР