На 20 март 2023г. в град Варна се проведе среща-дискусия

...
На 20 март 2023г. в град Варна се проведе среща-дискусия
Коментари Харесай

Повече от 800 младежи присъстваха на среща-дискусия с евродепутата Илхан Кючюк и Филиз Хюсменова

 izbori_2023_v1_014

На 20 март 2023г. в град Варна се организира среща-дискусия с евродепутата и съпрезидент на АЛДЕ- Илхан Кючюк и лидера на варненската листа на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова, на която участваха близо 800 младежи от цялата област.

На срещата бяха дискутирани редица въпроси, вълнуващи младежите в България, като да вземем за пример: стратегии на Европейски Съюз, зелената стопанска система, дигитализацията, телемедицината, проблемите на ресторантьорите, влизането на България в Еврозоната и Шенген.

Хюсменова се обърна към младите със следните думи: „ Бъдещето е на младежите. Ако сте добре образовани, съобразителни, възпитани с полезностите на демокрацията и либерализма, няма по какъв начин да не съумеете “.

 

Призова ги да бъдат конкурентни и постоянно да надграждат, като учат непознати езици и се възползват от опциите, които оферират младежките стратегии на Европейски Съюз и университетите. Тя акцентира, че Движение за права и свободи е устойчива партия с идеология и че съдружната просвета е предпочитана за Движението за създаване на бъдещето на поколенията.

Евродепутатът Илхан Кючюк поддържа Хюсменова: „ Движение за права и свободи е партията, която ежедневно работи за създаване на европейския образ на България. Ето за какво България има потребност от устойчиво ръководство с изявени и потвърдени водачи! Листата на Движение за права и свободи във Варненска област има подобен водач, а точно Филиз Хюсменова! “

На събитието участва и доцент доктор Нигяр Джафер- член на Централното оперативно бюро на Движението за права и свободи, която пристигна да поддържа варненската листа с водач- госпожа Филиз Хюсменова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР