На 20-и юли предстои да станем свидетели на началото на

...
На 20-и юли предстои да станем свидетели на началото на
Коментари Харесай

Тенис предизвикателство за уикенда: Включете се в MGU Tennis CUP

На 20-и юли следва да станем очевидци на началото на следващия съботно-неделен шампионат от категорията ITL Challenger на най-голямата любителска тенис лига в България "Интерактив тенис " - MGU CUP. Домакин на надпреварата ще бъде столичният клуб "18.82 " в Студентски град, а записването към този момент е отворено - може да се включите тук!

По традиция в първия ден от конкуренцията от категорията ИТЛ 250, могат да се вземат присъединяване единствено състезатели с рейтинг 7, 8, 9 и 10. В неделя пък ще забележим борбите от ИТЛ 500 като там няма ограничаване, а всеки има обезпечени два мача.

Форматът на срещите е един сет до шест гейма. На разположение ще бъдат шест клей корта, а всички участници ще знаят авансово в какъв брой часа би трябвало да бъдат на кортовете с цел да се избегне дългото очакване преди среща.

Важно е да се означи, че крайната дата за записване за категория 250, е 18 юли, а до 19ти ще бъде отворено записването за категория 500. Организаторите от ИТЛ дават обещание, че всеки изгубил в първи кръг, ще може да се включи и в утешителна конкуренция изцяло гратис, което подсигурява на безусловно всеки участник най-малко две срещи.

Програмата ще се разгласява в деня преди всяка категория, като всеки участник ще знае от какъв брой часа е първата му среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР