На 20 и 21 март (събота и неделя) най-голямата платформа

...
На 20 и 21 март (събота и неделя) най-голямата платформа
Коментари Харесай

Разбери кои са Героите на TimeHeroes на 20 и 21 март

На 20 и 21 март (събота и неделя) най-голямата платформа за доброволчество в България -, ще разгласи кои са най-ярките образци за доброволци, организации, компании и публицисти от четвъртите.

Отличените ще научават положителната вест с изненадващи позвънявания в ефира на БГ Радио. През целия уикенд слушателите ще могат да чуят техните достоверни, неподправени реакции, когато водещите Симо и Богдана, Наско, Лора и Деси им се обадят по телефона, с цел да им оповестят, че положителните им каузи са заслужили премия.

„ Изминалата година ни провокира да бъдем много по-креативни в делата и концепциите си. С четвъртото издание на премиите също взехме решение да подходим ненадейно, без да губим от моментната страст и чувство за тържественост при отдаване на заслуженото самопризнание. Ще посветим цялостен уикенд ефирно време в обичаното ни БГ радио на героите и техните положителни каузи, създали хиляди хора в страната малко по-щастливи в една, меко казано, друга година. 20 март е разгласен за Международен ден на щастието съгласно Организация на обединените нации, а ние имаме вяра, че няма инцидентни неща “, споделя Благовеста Николова, изпълнителен шеф на TimeHeroes.

Тази година почетното жури на премиите се събра в следния състав: Красимира Величкова от Български дарителски конгрес, писателката и публицист Петя Кокудева, Александър Куманов от Форум Ключ, Силвия Великова от БНР, както и Благовеста Николова, Наталия Иванова и Емилия Кирчева от екипа на TimeHeroes.

Равносметката е следната: след получените 211 номинации комисията взе решение да връчи 11 наградата за най-неуморните доброволци, 5 – за най-активните организации, 3 – за публицисти, които отразяват доброволчеството, и още 3 – за виновни компании, които развиват тази просвета измежду чиновниците си. Всички те са направили своите положителни каузи в интервала от май 2019 до декември 2020 година

Въпреки компликациите през миналата година от TimeHeroes имаме вяра, че таман в този момент е моментът да извадим напред всички смели, реформаторски, безкористни и сърцати образци за доброта, които демонстрират, че Героите са измежду нас и с помощта на тях тестванията са по-леки.

Можете да следите детайлности за радиоцеремонията в - медията, която към този момент 20 години поддържа българската музика и просвета. Също и във ни, както и на , където след 22 март ще бъдат качени и историите на всички отличени.

Патрон на годишните премиите за доброволчество на TimeHeroes е фондация „ Америка за България “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР