На 20 и 21 април 2018 година ще се проведе

...
На 20 и 21 април 2018 година ще се проведе
Коментари Харесай

Втори уиски фестивал в Пловдив

На 20 и 21 април 2018 година ще се организира второто издание на  WHISKEY FEST PLOVDIV. Стотици марки уиски от Шотландия, Съединени американски щати, Ирландия,Япония и Тайван ще гостуват в хотел Империал.

В града уиски културата е добре позната. Няколко профилирани уиски питейни заведения и магазини оферират богат подбор, както от известни, по този начин и от нишови и редки марки. Пловдив се утвърждава като пролетна столица на уискито- десетки бъчви, ситуирани на основни места в града анонсират фестивала по грациозен метод.

Събитието ще посреща посетители от 17:00 часа в петък, 20 април и от 14:00 ч. в събота, 21 април 2018 година И в двата дни дегустациите ще са до среднощ.

Билети за идния WHISKEY FEST PLOVDIV се оферират авансово онлайн посредством BILET.BG  и в партньорските уиски магазини и питейни заведения в Пловдив– The Whisky Library,  Сандък, Интермакс.

Билетите на стойност от 30.00 лева ще може да се закупуват и на място по време на фестивала и важат и за двата дни.Билетът включва дегустационна чаша, 10 уиски заема и вода. Уиски валутата се разменя за дегустационни драмове – мерната единица на фестивала, която е равна на половин унция или 15 мл уиски балсам.

По време на фестивала ще се организират Майсторски класове и уиски дегустации за напреднали в уиски бара на хотела-домакин The Whisky Library. ще обогатят познанията на гостите, ще споделят секрети и ще развенчават легенди.

В градината на хотела Mavruda BBQ Hot Spot  ще показа защита селекция бавно-готвени пушени меса и гурме бургери, прелестно допълващи пушените аромати на уискито, като началник Калинин е разработил, специално за събитието, неповторим Bourbon BBQ сос, който ще потвърди връзката сред уискито и барбекюто по един решителен метод...

Анкетна карта ще дава опция да участвате в специфична лотария с привлекателен награден фонд, а шоуто ще се запълни от неповторима лекция за уискито в киното.

Магазини Аванти  ще предлага на място на преференциални цени всички уискита, изложени на фестивала, а експертите от SBB са приготвили  аксесоари за приятелите на напитката.

Огромният  уиски граал, побиращ повече от галон уиски  ще бъде тотем на фестивала за втора година.

Ръчно изработен шоколад, профилирано предложение на пури, както и неповторимо кафе с инфузии от уиски ще завършат палитрата от удоволствия за сетивата.

За пръв път ще се организира и уиски аукцион - редки и неповторими уискита, които към този момент не се създават ще бъдат препоръчани на търг в специфична сесия, a шоуто ще се затвърди от неповторима лекция за уискито във филмите от гуру от родната рекламна промишленост.

Организаторите на WHISKEY FEST PLOVDIV се придържат към съблюдаване на Етикет и модел на държание, за обезпечаване на прелестно прекарване на гостите. Със закупуването на билет всеки посетител се съгласява да съблюдава разпоредбите, като по този метод се подсигурява прелестно и запаметяващо се прекарване за всички. На събитието се позволяват единствено лица, навършили 18 години.

Новини и повече информация за всички марки, които ще се показват на WHISKEY FEST PLOVDIV може да намерите на страницата на събитието във Facebook Whiskey Fest Plovdiv или ТУК.

За повече информация – [email protected] |М +359 884 856 928 | Т +359 2 9566090

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР