На 20 февруари от президентството на Палестина излязоха с изявление,

...
На 20 февруари от президентството на Палестина излязоха с изявление,
Коментари Харесай

Палестина: Политиката на САЩ става заплаха за мира и сигурността на света

На 20 февруари от президентството на Палестина излязоха с изказване, в което се осъжда решението на Съединени американски щати да отхвърлят проекторезолюцията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Ивицата Газа. В декларацията се споделя, че това нарушава желанието на интернационалната общественост и оказва помощ на Израел да продължи нападението в Ивицата Газа. Палестина счита, че политиката на Съединени американски щати става опасност за мира и сигурността на света.

На 21 февруари Арабската лига и Организацията за ислямско съдействие също разгласиха изказвания, което за следващ път осъжда Съединените щати за потреблението им на правото на несъгласие, заявявайки, че този ход е оказал негативно влияние върху напъните на Съвета за сигурност за поддържане на интернационалния мир и сигурност, отбраната на цивилните жители и обезпечаването на филантропична помощ за Ивицата Газа. Арабската лига и Организацията за ислямско съдействие още веднъж приканват интернационалната общественост, изключително Съвета за сигурност, да поеме отговорност и да предприеме ограничения за преустановяване на филантропичната рецесия, пред която е изправен палестинският народ в Ивицата Газа.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8503Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед8437Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед9107България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед19429Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед22868Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед374867Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252513Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231356Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114281Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95904Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР