На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на

...
На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на
Коментари Харесай

На 20 декември ще се насладим на концерт-спектакъл „Спомен НЛО“ по идея на големия български композитор Стефан Димитров!

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще имаме опция да се насладим на концерт-спектакъл “СПОМЕН НЛО ” , в който ще се включат добре познатите артисти от именитата групировка НЛО /Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро/, с присъединяване и на звездите Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, младата актриса Ева Данаилова.
Идеята за спектакъла е дело на известния български композитор Стефан Димитров, като с изключение на неговото персонално присъединяване на сцената на зала 1 на НДК, изключителната му музика ще звучи в осъвременени аранжименти, направени особено от Евгени Димитров - Маестрото и “Ку-Ку Бенд ”. Ще се насладим на живото осъществяване на огромните шлагери на НЛО, като “Канада ”, “Адвокате ”, “Свако Цако ”, “Парти обичани ” и доста други, с незабравимите текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов.
Димитър Стоянович се е погрижил да бъдат възродени обичани облици от далечното и не толкоз далечното минало.
Освен именити скечове като “Тримата в кухнята ”, “Професор Гучев ”, “Пресцентър на Министерство на вътрешните работи ” и други, актьорите ще показват на сцената нови настоящи тематики в особено написани за концерт-спектакъла нови актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов.
С този план екипът на " Спомен НЛО " се завръща във времето на качествените хумористични излъчвания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. Общата цел и задача е да предизвикваме още веднъж интереса към качественото развлечение и свободните форми на изложение.

Билети за събитиет о можете да закупите онлайн от https://epaygo.bg/1990740415?fbclid=IwAR2mfES8ppoYQWuAeDuGyKTZsFn8GCjQqSJR6cOWW8j4k9KMgM27Ryt7h5Y, всички каси на EasyPay както и от Билетен център - НДК.
“Спомен НЛО ” се организира с поддръжката на Столична Община.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР