На 20 декември настъпва краят на една епична сага -

...
На 20 декември настъпва краят на една епична сага -
Коментари Харесай

На 20 декември настъпва краят на една епична сага - "Междузвездни войни"

На 20 декември настава краят на една епична сага - " Междузвездни войни " Междузвездни войни – най-вълнуващата фантастична поредност в историята на киното, белязала живота на няколко генерации фенове и кинотворци, доближава своя връх 9 декември 2019, 14:33
а 20 декември настава краят на сагата!

Междузвездни войни – най-вълнуващата фантастична поредност в историята на киното, белязала живота на няколко генерации фенове и кинотворци, доближава своя връх с "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ".

Рей и Кайло Рен, джедаите и ситите, светлата и тъмната страна, положителното и злото се изправят във заключителен конфликт, чиято кулминационна точка ще роди нови митове, които ще живеят постоянно из необозримите простори на далечната вселена.

Кулминация, която поставя завършек на емблематичната история на Скайуокър.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ГЕРОИТЕ ОТ МЕЖДУЗВЕДНИ ВОЙНИ

Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ни води една година след събитията в Последните джедаи.

Рей, Фин, По и последните останки от Съпротивата се готвят за решаващо сблъскване със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин. Епичната борба ще се води както в безкрайните простори на галактиката, по този начин и надълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които би трябвало да надмогне своите вътрешни демони.

Най-накрая можем да забележим и финалния филмов откъс на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър, който дава обещание на феновете зрелищен и извънредно прочувствен завършек на познатата история и ни дава късмет да се сбогуваме уместно с обичаните герои. Сърцето на всеки същински почитател ще трепне, когато чуе обещанието на Люк и Лея в последните секунди на филмовия откъс! Силата ще е с нас... постоянно.

В галерията вижте постерите на героите от сагата, които са особено предоставени на Vesti.bg от "Форум Филм България ".

Режисьор на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е Дж. Дж. Ейбрамс, който се завръща към поредицата след феноменалния триумф на Междузвездни войни: Силата се пробужда.

Ейбрамс е и съсценарист на кино лентата дружно с носителя на „ Оскар “ Крис Терио (Арго).

Композитор е Джон Уилямс, написал музиката за всяка една част от сагата Междузвездни войни от Нова вяра (1977) насам. В функциите са познатите от предходните епизоди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд и ветераните Марк Хамил, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Кари Фишър. Към тях се причисляват новите попълнения Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел.
Краят на една епична сага - " Междузвездни войни "  междузвездни войни  междузвездни войни  междузвездни войни  междузвездни войни
Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Най-нетърпеливите почитатели обаче ще могат да се насладят на епичния завършек на емблематичната сага ден по-рано – на 19 декември, на специфични предпремиерни прожекции.


Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Междузвездни войни герои
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР