На 20 април се навършва година от самоубийството на една

...
На 20 април се навършва година от самоубийството на една
Коментари Харесай

Какво е наследството на Avicii

На 20 април се навършва година от самоубийството на една от най-големите звезди на актуалната електронна и денс сцена - Авичи. Мултиплатиненият реализатор и диджей умря в Оман след самоубийство. Семейството му отбелязва годишнината с основаването на фондация за битка с депресията и предварителна защита на самоубийствата.
 Снимка 375379

Tim Bergling Foundation по същинското име на Авичи - Тим Берглинг, ще поддържа хора и организации, които работят за възстановяване на психологичното здраве и попречване на самоубийствата. В активността ще влизат още битката против климатичните промени, запазване на дивата природа и скотски типове.

Авичи се отдръпна от дейния музикален живот през 2016 година, като повода за това са здравословни проблеми. Той страда от изострен панкреатит в резултат на алкохолизъм, като две години по-рано са отстранени жлъчният му мехур и апендиксът. През дейните си години той непрекъснато подарява огромна част от средствата си на благотворителни компании, предопределени главно за понижаване на международния апетит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР