На 20 април, 2018 г. бях замерян с яйца. Бяха

...
На 20 април, 2018 г. бях замерян с яйца. Бяха
Коментари Харесай

Да, България е най-мутренската и свинска държава!

На 20 април, 2018 година бях замерян с яйца. Бяха замеряни също юристът ми, синът ми и още неколцина жители, които по случайност се оказаха до нас. Това стана пред малко кафене на ул. „ Позитано “ в столицата. Досами централата на Българска социалистическа партия. Току що бяхме излязли от правосъдно съвещание, на което съдът приключи следващо дело, водено от прокуратурата против мен, Огнян Стефанов, публицист и основател на уеб страницата Фрог нюз. На съдията му трябваше малко повече от час, с цел да изброи слабостите на обвинителния акт. Актът бе показан и защитаван от двама прокурори, един от които заместник-началник на Специализираната прокуратура.

Няма да влизам в детайлности, те не са толкоз значими. Няма да давам квалификации и на обвинителите, може и да са почтени мъже. Може, само че се колебая. Ако бяха, надали щяха да се подпишат под такова обвинениe. Тяхна работа. Един ден сигурно… Всъщност не е доста сигурно…

За мутрите с маски, които ни замеряха с яйцата ми е думата. И те, като прокурорите, извършват нечие предписание. Не звучи добре това съпоставяне, само че не е моя заслугата. Замерят с яйца от време на време всеки, който подлага на критика властта, прокуратурата и съответно Борисов, Цацаров и Пеевски. Една от тези недодялани муцуни бе се вмъкнала в Съдебната палата и гордо ни съобщи преди започване на съвещанието, че е от медия на Пеевски и по-точно „ давам отговор за правосъдните работи, по този начин да се каже “. С него имаше младо момче, фотограф, което се опитваше да си свърши работата, оправдавайки, че по този начин са му заповядали. Млад е, има късмет за него.

Така изглеждаше витрината на кафенето след офанзивата с яйца на пеевските "храбреци "...

Миналата година същите кретени или техни сътрудници разнасяха отрязани агнешки главички пред Висш съдебен съвет, с цел да се изгаврят с ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Пак те обстрелваха с яйца майката на убитата „ барета “ Шарков. Яйца хвърчаха и пред постройката на Българска телеграфна агенция, когато там даваха конференция от гражданското съдружие БОЕЦ и огласиха, че са откраднати 16 млрд лв. от Данък добавена стойност.

Цялатa власт е в ръцете им, цялата страна е в краката им и те отново са безсилни – опряха до младежи, подготвени за двайсетачка да замерят някого с яйца.

Не отидох в полицейското ръководство да пусна тъжба против хората с маски, тъй като:

- В нито един от предходните случаи, макар съществуването на камери, участвали служители на реда и охранители, както и очевидци, не бяха открити причинителите.

- Нямам доверие в правоохранителните органи. Още по-малко в прокуратурата, която се „ радва “ на 6% публично доверие. Но не в статистиката е казуса. Тези институции от дълго време служат на партийни ползи и ползи на кръгове, чисто мафиотски.

- Всеки, който не е в реанимация, ще ви каже, че мутрите с маските, яйцата и агнешките главички, са хора от кочината, известна като модел и структури на един народен представител милиардер, който трансформира страната в кочина.

Казвал съм и отново ще повторя напълно отговорно: Да, преследван съм от властта и прокуратурата. Техните дейности минават всички граници на закона даже при най-свободното му четене и интерпретиране. Това е позорно. Подлаган съм на унижения, предизвестия, закани и препоръки да не подлагам на критика триадата Борисов, Цацаров и Пеевски. Прибавете и Цветанов. И спецпрокурора Гешев. Представете си единствено каква власт е в ръцете на тези хора и някакъв публицист с неговите трудове ги изнервя толкоз, че хвърлят против него целия запас на институциите.

Оказва се, че в България да имаш лично мнение и да критикуваш властимащите е тежко закононарушение. За страдание от натиска страдат също фамилията ми, близки, сътрудници и даже юристите, които ме пазят.

Знам Кой праща младежите с яйцата. И вие знаете. Най-добре обаче знаят властниците и от прокуратурта. Затова и няма да се открие в никакъв случай причинител, а още по-малко гарант. В страната на мутрите е по този начин. Днес ни замерят с яйца, на следващия ден ще извадят нещо по-ефективно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР