На 2 юни германският канцлер Олаф Шолц заяви, че мерките

...
На 2 юни германският канцлер Олаф Шолц заяви, че мерките
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Изпращането на войски на НАТО в региона на Балтийско море има за цел да възпре Русия

На 2 юни немският канцлер Олаф Шолц съобщи, че ограниченията на НАТО за подсилване на Източното крило са ориентирани към въздържане на Русия. Русия неколкократно е заявявала, че непрекъснатото разширение на НАТО на изток съставляват опасност за съветската военна сигурност. Според Русия НАТО се приготвя за възможен спор с нея, оповестява Ройтерс.

Олаф Шолц добави, че Русия би трябвало да разбере, че НАТО когато и да е може да отбрани себе си при нужда. „ Германия и нейните съдружници са решили през предходната година, че ще усилят войските в трите страни до Балтийско море. Германия ще разположи една бригада за непрекъснато там “, съобщи още Олаф Шолц. Според него тази политическа промяна е нужна. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед27103Саймън Ципис: Щом станете член на НАТО, вие сте длъжни да участвате в задгранични спорове /3 част/Алтернативен Поглед74649Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед20194КТ " Подкрепа " и " ЛЕВИЦАТА! ": Енергетиката ни е в клинична гибел! Зелената договорка е небивалица!Алтернативен Поглед20691Валентин Радомирски: районен съд Македония чака да ни бъде отнето правото на несъгласие в Европейски Съюз, с цел да продължат досегашната си политикаАлтернативен Поглед20778Валентин Радомирски: Съединени американски щати приготвят Черноморска тактика, без да търсят мнението на страните от регионаАлтернативен Поглед205238Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед120650Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, П </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР