На 2 септември сме в Пловдив! „Медикъл Тур 2017“ пристига

...
На 2 септември сме в Пловдив! „Медикъл Тур 2017“ пристига
Коментари Харесай

Безплатни консултации със здравни експерти в Пловдив

На 2 септември сме в Пловдив! „ Медикъл Тур 2017 “ идва с специалистите на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, с цел да помогнем с информация и консултация за опциите на актуалната медицина. След Враца и Велико Търново, Градът под тепетата е третата спирка от маршрута ни.
Ако живеете в Пловдив или в района и се интересувате от опциите за диагностика или лекуване в чужбина, запишете си час за среща с нашите специалисти. Ние ще дойдем на място, с цел да ни разкажете за съответния медицински случай, ще разгледаме медицинските ви документи и ще ви срещнем с вероятните медицински услуги допълнително от 50 лечебни заведения в 6 страни по света. При нужда ще спомагаме за контакт с едно или повече лечебни заведения, с цел да можете да извършите осведомен избор. Услугите ни са изцяло безвъзмездни за пациента.
Ние от „ Медикъл Караджъ “ знаем какъв брой значимо и отговорно е всяко решение, обвързвано със здравето, и сме посветили напъните си на това да осигурим достъп на българските пациенти до най-хубавите експерти и последните постижения в медицината по целия свят. Разполагаме с години опит, построени трайни взаимоотношения с едни от най-хубавите клиники в Турция, Израел и Европа, и стотици удовлетворени пациенти, които са нашата най-голяма премия и отговорност.
Сега с „ Медикъл Тур 2017 “ вършим още една стъпка към улеснение на пациентите в търсенето на техния доктор и лечебно заведение – като отиваме на място в множеството от огромните градове на страната. Ако се нуждаете от диагностика или лекуване в чужбина, само че не знаете от кое място да започнете и към кого да се обърнете, „ Медикъл Тур 2017 “ може да предложи решение.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездни съвещания в Пловдив на 2 септември могат да се запишат на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР