На 2 септември (петък) от 22:30 ч. bTV започва излъчването

...
На 2 септември (петък) от 22:30 ч. bTV започва излъчването
Коментари Харесай

Арести след участие в Стани богат заради покашляния от публиката

На 2 септември (петък) от 22:30 ч. bTV стартира излъчването на вълнуващия мини сериал " Аферата " Стани богат “ (Quiz, 2020 г.), основан на най-скандалния случай в над 22-годишната история на най-великата телевизионна игра. Трите епизода от поредицата за грандиозната машинация в английската версия на формата ще бъдат показани на 2, 3 и 4 септември (петък, събота и неделя).

Сериалът споделя за Чарлз Инграм – някогашен майор от английската войска, който провокира голям скандал след присъединяване си в " Стани богат “. Минавайки с лекост през всички въпроси, той печели огромната премия от 1 милион паунда, само че продуцентите намират " знанията “ му за съмнителни и ги свързват с невъобразим до момента опит за машинация, обвързван с покашляния от публиката. Той и брачната половинка му са задържани и изправени пред съда

Проследете пътя на великата игра " Стани богат “ – от концепцията за основаването ѝ, през телевизионната подготовка и реализация, до разкриването на най-големия опит за машинация и последвалия развой, приключил с присъда – на 2, 3 и 4 септември единствено по bTV!

А от 5 септември по bTV започват новите епизоди на българския " Стани богат “. Екипът на шоуто е подготвил необятен набор от забавни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер от 18:00 ч. ще предизвикат както знанията на участниците, по този начин и тези на феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР