На 2-ри юли 2018 година Google публикува третата бета версия

...
На 2-ри юли 2018 година Google публикува третата бета версия
Коментари Харесай

Google публикува третата бета версия на Android P

На 2-ри юли 2018 година Гугъл разгласява третата бета версия на операционната система Android P, която към този момент може да бъде изтеглена и конфигурирана от притежателите на фирмените смарт телефони Pixel. Интернет колосът разгласи и дата на излизане на финалната версия на Оценка за съвместимост Android P.
В Android P Beta 3 е интегрирано юлското възобновяване по сигурността. В новата Оценка за съвместимост, Гугъл е опростил интерфейса и е подобрил дизайна. По-важното е, че потребителите ще виждат забележителен приръст в скоростта на работа и увеличена самостоятелна работа. Това е реализирано посредством потребление на най-новите логаритми за спестовност на електрическа сила. В новата версия са оправени и откритите преди този момент неточности.



Гугъл акцентира, че третата бета на Оценка за съвместимост Android P работи извънредно устойчиво. Това значи, че финалната версия напълно скоро ще бъде подготвена. Редица медии оповестиха, че Android P ще излезе през месец август. Но навръх коя дата, зависи от програмистите на интернет колоса.



Очаква се експертите на Гугъл по-рано да съумеят в детайли да тестват и довършат окончателната версия. Голяма е вероятността това да стане още при започване на август. Едновременно ще разберем и какво ще е цялостното име на новата операционната система, което ще е настоящо през цялата последваща година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР