На 2 октомври в 00.06 през нощта фазата на Пълнолуние

...
На 2 октомври в 00.06 през нощта фазата на Пълнолуние
Коментари Харесай

Пълнолуние в Овен – какво ви очаква днес

На 2 октомври в 00.06 през нощта етапа на Пълнолуние огря в огнения Овен. Това ще направи деня цялостен с възторг, сила и ще накара множеството хора да са по-амбициозни.

Луната през днешния ден ще ви поддържа при обмисляне на пътувания, диалози с началници, пускане на нови планове, излети измежду природата. В никакъв случай обаче не би трябвало да спорите, да избухвате, да бъдете егоисти или да вършиме крупни вложения.

Пълнолунието през месеца е времето, в което получаваме плодовете от досегашните си старания. Дали ще бъдете задоволени или разочаровани през днешния ден зависи напълно от вашите старания през последните седмици.

Фазата на Луната в Овен ще ни провокира да изоставим безсмисления си товар, да оставим отговорностите, които не ни харесват, да избягаме от скуката и да бъдем по-естествени и открити.

Успехи ще имат дипломатите и хората, които гледат по-толерантно на непознатата позиция. По-настъпателните и груби хора ще страдат от повече напрежение денем.

Участвайте на разнообразни събирания и се стремете да създавате повече контакти през днешния ден. Така могат да се осъществен някои от старите ви фантазии.

 Овен

Днешната фаза на Луната ясно ще ви покаже кои сфери от живота ви се нуждаят от мощна смяна – семейство, работа, дом. Може да се появят проблеми от предишното, за които се не запомнили и които е извънредно време да решите.

Една от опциите на днешния ден е да откриете салдото сред личните си потребности и тези на другите.

Възможно е през днешния ден да сте по-емоционални от нормално. Спокойно се оставете на възприятията си, без да потискате вътрешните си подбуди. Днес може да и водят инстинктите и първичните реакции.

Овенът ще ви предизвика да действате, да поемате нови начинания, да завладявате нови територии. За някои това ще е съпроводено с доста неустановеност по отношение на бъдещето и компликации.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР