На 2 октомври стартира тазгодишната стипендиантска програма на Huawei –

...
На 2 октомври стартира тазгодишната стипендиантска програма на Huawei –
Коментари Харесай

За трета поредна година Huawei стартира стипендиантската програма Huawei Scholarship program

На 2 октомври започва тазгодишната стипендиантска стратегия на Huawei – Huawei Scholarship program. Целта ѝ, дружно с световната стратегия Seeds for the Future, е да приготви студентите за действителния бизнес свят, да усъвършенства познанията им от софтуерна позиция, само че и да обогати лидерските им умения.

Програмите са едни от главните обществено виновни акции на Huawei. С тях компанията откроява най-хубавите и стимулирани студенти в региона на осведомителните и информационни технологии и им дава нови благоприятни условия за развиване.

След триумфа на стипендиантската стратегия през 2021 и 2022, в която общо 130 студенти от цяла България получиха стипендия в размер на 2 хиляди евро и минаха през онлайн образования, водени от специалистите на Huawei, тази година компанията ще награди нови 50 претенденти. Най-добрите участници в стипендиантската стратегия Huawei Scholarship program ще имат опцията да се включат и в световната стратегия Seeds For the Future, чието онлайн образование ще се организира в средата на ноември( 13-21.11), a най-изявените ще имат опция да участват на формалната гала по награждаването за цяла Европа.

Изискванията към искащите да се включат в стипендиантската стратегия са следните: да бъдат настоящи студенти, да демонстрират мощен интерес към осведомителните и информационни технологии, и да са подготвени да придобият нови познания и умения. За да се включат в програмата, претендентите е належащо да изпратят CV, мотивационно писмо и малко видео с дълготрайност до 3 минути на [email protected] или [email protected].

Кандидатите би трябвало да снимат разсъжденията си по една от трите тематики и да покажат своята креативност и познания:

Как се чака технологията да се развива в бъдеще – Поглед към живота през 2050

Сравняване на днешния живот в цифрова промяна с предишното. По-добър или по-лош е животът ни през днешния ден?

Как технологията се отразява на зелената сила и по какъв начин новата зелена сила може да направи животът по-добър?

Срокът за кандидатстване и изпращане на всички нужни материали е до 13.11.2023.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg