На 2 ноември в хотелски комплекс “Чайка” ще се проведе

...
На 2 ноември в хотелски комплекс “Чайка” ще се проведе
Коментари Харесай

Готвят Мис и Мистър Враца, ето кога и къде можете да се запишете за участие

На 2 ноември в хотелски комплекс “Чайка” ще се организира конкурсcj “Мис и Мистър Враца 2018”, кръг от веригата “Мис България” и “Мис и Мистър Северозападна България”, заяви уредникът на проявата Ивайло Йосифов.
По този мотив уредниците от „ X MODEL GROUP “ оповестяват кастинг-записване на 26 октомври /петък/ от 17:00 часа в редакцията на организация BulNews.bg, която се намира на ул. “Кръстьо Българията “№17А,ет.2, офис 1 /над клона на УниКредит Булбанк/. На кастинга могат да се явят всички девойки и момчета на възраст от 14 до 26 години, които имат предпочитание за развиване в областта на модата и имат хармонично тяло, сексапил и артистичност.
На новите лица с изключение на присъединяване в състезанието “Мис и Мистър Враца 2018” организацията на Северозапада, ще даде и опция за участия в рекламни и музикални клипове, ревюта, промоции, фотосесии, кино продукции и телевизионни излъчвания...
Специален посетител на церемонията ще е притежателя на най-престижния конкурс в страната - “Мис България” Ирина Папазова, и още доста известни персони. Короната на победителката ще бъде предадена от “Мис Враца” - Емилия Иванова, която показа града ни на състезанието “Мис България 2017” и е измежду най-популярните модели на XMG.
За спомагателна информация: 0899984531, e-mail: [email protected]
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР