"На 2 млн. продукти има само 1 дефектен. Показателите са

...
"На 2 млн. продукти има само 1 дефектен. Показателите са
Коментари Харесай

Бойко: Заводите ни са по-добри от немските


"На 2 млн. артикули има единствено 1 повреден. Показателите са по- положителни в сравнение с заводите в Германия. Когато заводът се реалокира тук от Чехия, българите дават повече продукция ". Това сподели през днешния ден министър председателят Бойко Борисов, представен от организация "Фокус ", при откриването на уголемение на цех за авточасти в Русе.

По-рано през днешния ден той откри ново произвеждане на съставни елементи за коли и в Кърджали, само че там беше неприятно сюрпризиран от изявление на турския дипломат, което провокира скандал.

 Цитат на деня: На 2 млн. продукта има 1 повреден, заводите са ни по-добри от немските

"Неслучайно немската автомобилна промишленост стартира да се ориентира към България. На процедура детайлите за всички модели се създават у нас ", заключи Борисов пред публицисти. Той не пропусна да означи, че няма нито една забележка по отношение на общинската или държавната администрация за претенции на пари и забавяния на решения.

Борисов не пропусна да нападна и Българска социалистическа партия, с които към този момент имат близки планирани резултати преди изборите за евродепутати. "Разбирам кое нервира Българска социалистическа партия, тях ги мързи да вървят на работа, а аз в събота откривам два завода на най-големите компании в света ", сподели министър председателят.

 Цитат на деня: На 2 млн. продукта има 1 повреден, заводите са ни по-добри от немските

Той разяснява и сигналът, който Българска социалистическа партия подадоха в ЦИК, с искане комисията да обърне внимание на Борисов, че не може да е по едно и също време министър председател и началник на предизборния щаб на ГЕРБ.

"Аз не съм никакъв началник, откривам заводите, с които сме работили месеци наред. Не се занимавайте с Българска социалистическа партия ", посъветва министър председателят публицистите, предава "Фокус ".

 Цитат на деня: На 2 млн. продукта има 1 повреден, заводите са ни по-добри от немските

"Какво да напуснем - да ги оставим отново да заробят страната? Виждате една предизборна дума не съм споделил, в случай че не ме бяхте питали. Само демонстрирам направеното. На приказки Българска социалистическа партия са доста силни- щели да обезпечат високи приходи. Кое осигуриха те? ", приключи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР