На 2 декември от 19,30 часа беше премиерата на „Иванов

...
На 2 декември от 19,30 часа беше премиерата на „Иванов
Коментари Харесай

Чехов под режисурата на Добчев в НАТФИЗ


На 2 декември от 19,30 часа беше премиерата на „ Иванов – Барабанов “, първата театрална среща на студентите на проф. Иван Добчев с публиката на Театър НАТФИЗ.

За композитор на музиката в спектакъла е притеглен Асен Аврамов. Ивайло Николов е създател на сценографията, Сузи Радичкова е архитект на костюмите, а Димитър Сарджев е помощник режисьор на проф. Добчев.

Проф. Иван Добчев: „ Предупреждението на Чехов през днешния ден е по-валидно от всеки път и в днешния, прононсиран отвред, LIVE STILL младото потомство би трябвало да чуе сигналите за заплахата за духовния човек, която се крие във ежедневно рекламираното фешън, материално, първокласно живеене.

Считам за собствен дълг, с изключение на трупането на чисто професионални умения, които посредством драматургията на Чехов са гаранция за най-високо качество, да предам на възпитаниците си и неговото духовно послание”.



Рафаел Бижев /в ролята на Иванов/: " Аз ще завърша с една от цялата пиеса, която стои в края, неслучайно. Мисля, че Професорът постоянно е вярвал в това кредо – „ Най-големият зложелател на Живота е живеенето на този Живот “ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР