На 2 април 17-часов изборен маратон очаква зрителите на bTV.

...
На 2 април 17-часов изборен маратон очаква зрителите на bTV.
Коментари Харесай

17-часов изборен маратон по bTV: Какво да очакват зрителите?

На 2 април 17-часов избирателен марато н чака феновете на bTV. Още от рано заран екипът на медията ще ни прави съпричастни с всичко протичащо се в изборния ден. Част от водещите, които ще отразяват предварителния парламентарен избор, са репортерът Ванина Недкова, водещият Иван Георгиев и водещата Мария Цънцарова.

Снимка: bTV

През целия ден bTV ще показва образно всички значими и любопитни данни, свързани с изборите, в специфичното изборно студио. 

„ Това, което може би интересува най-силно феновете, е по какъв начин ще бъдат ситуирани партиите в идващия парламент и до каква степен можем да чакаме устойчиво ръководство. Ще демонстрираме на хората през целия ден най-различни любопитни данни – какво чакаме от тези избори, какво ще се гласоподава, по какъв начин се преразпределят мандатите, какъв брой костват изборите и така нататък “, сподели водещият на bTV Иван Георгиев.

Екип от над 250 души работи неуморно, с цел да показа на феновете и читателите най-хубавото от изборния ден

„ За всички към този момент наподобява сериозно значимо да стигнем до развръзка. На всички фронтове на тези избори се следи и нараснало напрежение, и известна отмалялост, само че е доста значимо да отидем и да гласуваме. Най-важната задача е гласуването, а нашата най-приятна – да отразяваме всичко, което се случва “, сподели водещият на bTV Мария Цънцарова.

Репортерът Ванина Недкова влиза за първи път в ролята си на водещ. Тя и водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев ще предават онлайн от „ Триъгълника на властта “ в деня на вота.

Мащабното отразяване на предварителния избор продължи повече от 18 часа

„ Изправени сме пред решения, които изискват време и сили. Големият въпрос е първо да гласуваме и по-късно да оставим нещата в ръцете на партиите, които нека този път да намерят път към себе си “, сподели репортерът на bTV Ванина Недкова.

Големият диалог за честността на вота ще бъде на дневен ред. А феновете на bTV ще имат опция да следят работата на членовете на изборни секции в страната и броенето на бюлетините. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР